Hopp til hovedinnholdet
19. desember 2014

Tipsene som hjelper deg å slappe av i jula

Nå nærmer julen seg og det er tid for å ta et pust i bakken, slappe av og kose deg. Julen er også tiden hvor du kan unne deg en pause fra studier og hverdagens stress og mas. Her får du noen tips som kan hjelpe deg til å senke skuldrene og nyte høytiden.

  •  Hvis du absolutt må tenke på skolen, ikke gruble over ting du ville gjort annerledes i forrige semester eller ting du ikke rakk å gjøre ferdig. Tenk heller på hva du kan gjøre bedre neste semester og lag deg gjerne en liste med konkrete punkter.
  • Vi er alle forskjellige og det er individuelt hva som for oss til å slappe av. Noen finner kanskje fram et stort puslespill som får tiden til bare å sveve avsted, mens andre kan kose seg med en god bok og en varm kopp med te. Tenk på hva som skal til for at akkurat du skal kunne slappe helt av og finne roen denne julen.
  • Legg alt som heter skole og arbeid helt vekk, gjerne et sted du ikke ser det. Ligger det fremme vil det minne deg på alt du ikke rakk å gjøre eller alt du føler at du burde gjøre.
  • Sov så lenge du vil, gjerne til du våkner helt av deg selv. Hvis du har muligheten til det kan du bli i pysjen hele dagen og nyte at du har fri og at du ikke trenger å forta deg noe som helst.
  • Ikke ha dårlig samvittighet for at du ferie. Gjør de tingene du elsker og har lengtet etter å gjøre hele semesteret.
  • Det er nå du endelig har tid til å være sosial med venner og familie og det er nettopp det julen handler om. Spill morsomme spill sammen, bak pepperkaker mens dere hører på julemusikk eller se en film som virkelig gir julestemning.

Vårt beste tips er:

Kom deg ut i frisk luft. Hvis du er så heldig at snøen har lagt seg der du er i julen, ikke nøl med å tørke støvet av langrennsskiene og gå på tur.

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk