For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du et kompetanseløft, men er usikker på hva du skal velge?

Enten du er jobbsøker, i fast stilling, eller søker nye utfordringer, vil et kurs bidra til å øke kompetansen din. Behovet for etterutdanning øker i takt med utviklingen i samfunnet, og det blir viktigere å holde seg faglig oppdatert.

Hos oss kan du velge mellom korte og lengre kurs. Alle kursene våre har fleksibel gjennomføring, og løpende oppstart, slik at du kan tilpasse studiene til din hverdag. Det er ingen opptakskrav, og alt er via nettstudier.

Under finner du en kort beskrivelse av noen av våre mest populære kurs:

Bærekraft
Ønsker du å ta et nytt steg innen bærekraft? Økt fokus på bærekraft gjør at vi må tenke nytt. Kurset, Innføring i bærekraftig handel, gir deg praktisk og teoretisk innsikt i bærekraftig handel. Du vil få konkrete verktøy som gjør driften mer bærekraftig og sirkulær. Kurset består av artikler, videoer, oppgaver og podcast.

Innovasjon og ledelse
Ønsker du å starte egen virksomhet, eller drive innovasjon i eksisterende virksomhet? Da vil kurset, Entreprenørskap, innovasjon og forretningsplan, lære deg å identifisere muligheter til nyutvikling, og hvordan du går frem for å realisere dem. Kurset, Strategisk ledelse og innovasjon, oppdaterer deg på kunnskap innen strategiområdet, og hvordan bedrifter kan arbeide systematisk med innovasjon.

HR og ledelse
I tider med omstilling og endring, blir det ekstra viktig å ivareta medarbeidere på en god måte.  Stillinger innen HR og ledelse har vokst betydelig de siste årene, og flere etterspør kunnskap knyttet til rekruttering, psykologi, organisasjon og personal. Er du interessert i dette fagfeltet, vil disse kursene gi deg ekstra tyngde og faglig inspirasjon:

Rekruttering og utvelgelse i praksis

HR-ledelse

Organisasjonspsykologi

Arbeidsledelse

Organisasjon og ledelse

Målrettet prosjektstyring

Yrkes- og arbeidslovgivning

Praktisk personalledelse

Konflikter på jobben

Virtuelt lederskap

Økonomi, regnskap og lønn
Vil du få mer forståelse for økonomi, regnskap eller lønn, vil disse kursene være aktuelle: 

Regnskap - Innføringskurs

Regnskap - Videregående kurs

Økonomi

Lønnsarbeid i Tripletex

Kan du tenke deg å jobbe mer administrativt med oppgaver som service- og kundebehandling, arkivering, regnskap, fakturering og rutiner knyttet til møtevirksomhet? Da vil Kontormedarbeider kvalifisere deg til dette.  

Bruk av PC-verktøy passer for deg som trenger en innføring eller oppfriskning i de vanligste PC-verktøyene som benyttes i arbeidslivet. Det fokuseres på Windows, e-post, Excel, Word og PowerPoint.   

Salg
Innen salg tilbyr vi Salgsteknikk og Salgsledelse, som vil gi deg økt kompetanse og faglig tyngde enten du er ny- eller en erfaren selger.

Markedsføring
Markedsføring er et spennende fagfelt som stadig er i endring. Enten du er i fast stilling, eller ønsker å jobbe med markedsføring, har vi kurs som vil gi deg teoretisk og praktisk kunnskap.

Ledelse, økonomistyring og markedsføringsledelse (LØM) og Markedsføringsledelse vil være nyttige teoretiske kurs for deg som ønsker en grundig innføring innen markedsføring.

Ønsker du mer praktisk erfaring med Google-verktøy, sosiale medier, hvordan opprette nyhetsbrev, nettside og lignende, tilbyr vi videobaserte kurs med praktiske oppgaver:

Digital markedsføring (del 1) dekker de fire viktigste Google-verktøyene som du bør beherske når du jobber med digital markedsføring.

Digital markedsføring (del 2) er laget for deg som ønsker å lære alt om hvordan du markedsfører på Facebook, Instagram og Linkedin.

Digital markedsføring (del 3) dekker sentrale teknologier og teknikker som du bør beherske når du jobber med digital markedsføring (lage nettside og nyhetsbrev, søkeoptimalisering og landingssider).

Ønsker du alle delene, kan du ta vår komplette kurspakke: Digital markedsføring komplett (del 1, 2 og 3)

Innholdsmarkedsføring, web og analyse, går ut på å produsere innhold som er av interesse for personer bedriften definerer som potensielle kunder.

Er du en erfaren reiselivsmedarbeider, som nå kanskje er rammet av pandemien, eller søker en fremtidig reiselivskarriere? Da vil du ha nytte av å forstå mekanismene som styrer moderne salg og markedsføring i reiselivet. Reiselivsmarkedsføring vil gi deg de nødvendige kunnskapene og ferdighetene som skal til for å hevde seg i den harde konkurransen om de nye turistene når reiselivet slår tilbake.

Interiør, bygg og tegning
Interiørdesigner passer for deg som ønsker å jobbe i et spennende og kreativt yrke. Her lærer du om interiørstyling, hvordan du modellerer gode interiørløsninger, hvordan du utvikler interiørkonsepter og å lage dine egne digitale presentasjoner. Oppgavene går blant annet ut på å sette sammen moodboards, redegjøre for stiltyper, og bruk av tegneprogrammet, ArchiCad, til å sette sammen hele hus, rom og enkeltmøbler.

Teknisk tegner - Bygg, er et kurs for deg som ønsker å arbeide innenfor byggenæringens fire vegger. Kurset kvalifiserer deg til å jobbe som BIM-konsulent, eller teknisk tegner ved et arkitektkontor, ingeniørfirma eller hos en bygningsentreprenør.

I mange ulike yrker kreves det kunnskap knyttet til ulike tegneprogrammer. Her finner du et utvalg av våre tegnekurs:

Tegnekurs i ArchiCad

AutoCad

Revit

Håper dette ga deg noen tips og inspirasjon til å heve kompetansen din gjennom faglig påfyll. Har du flere spørsmål, eller ønsker mer informasjon, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Ring oss på 67 58 88 00 eller send oss en e-post til veiledning@nki.no, så hjelper vi deg.

Lykke til med valg av kurs!