Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Forfatter: Karianne Ekeberg

Student praksisplass

Jeg har gjort ting i litt rar rekkefølge dette semesteret! Jeg har utsatt praksisplassen.

Tilbake på skole

Årets sommerferie er over, og jeg er igjen i full gang med siste semester!

Studentblogg - Flyttekaos, student, og småbarnsmor

Jeg og familien har brukt nesten en hel måned på pakking, flytting, syke barn og det som hører med. Jo mere stress det blir rundt meg, jo mer slår kroppen seg av. Det passer seg ikke helt i en students hverdag! 

NKI nettstudent - God sommer

Som nettstudent har man ikke ferie på samme måte som «vanlige skoleelever». Men det er vel ikke dermed sagt at vi nettstudenter ikke kan ta ferie for det?

Algebra

Matte for meg er som gresk og hieroglyfer! Ihvertfall når det kommer til Algebra. Jeg leser og leser, men jeg skjønner absolutt ingenting.

NKI nettstudent - gode karakter

Jeg har aldri vært skoleflink, jeg kom meg igjennom ungdomsskolen og VGs med greie karakterer. Men skoleflink var jeg aldri. Jeg sto ved et veiskille da jeg bestemte for å studere ved NKI nettstudier, man er aldri for gammel til å prøve å oppnå sine drømmer! :)

Vi alle har vært der, en eller annen gang. Man trenger ikke ha mann, barn og jobb for det?! Eller holder det med å være student?

Mitt navn er Karianne, jeg er 27 år gammel, jeg er to-barns mor og student hos NKI Nettstudier. En hverdag med fulltidsstudier og i tillegg nybakt mor, er en utfordring som jeg tar med strak arm!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk