Hopp til hovedinnholdet
27. juni 2017

Det er jo bare fremtiden din det står på!

Nå i disse dager er 8/8 eksamener fullført og jeg venter bare på de siste karakterene.

Student hos NKI

Nettstudent som er ferdig med eksamen

Snittet der jeg har søkt skole er relativt høyt og det er mye usikkerhet om dagen.  De muntlige eksamenene har gått bra, så nå er jeg bare spent på de skriftlige. Nå er det kun snakk om få dager før jeg får vite resultatet. Jeg føler selv det har gått greit, men jeg er litt usikker. Jeg er mest spent på resultatet fra matteeksamen, jeg følte den siste uken før eksamen at jeg hadde fått god kontroll i faget.

Dessverre lider jeg av migrene, og jeg fikk selvfølgelig det under min siste eksamen som var matte! Det var mange oppgaver jeg ikke fikk gjort da jeg mistet syn og all mulighet til å tenke! Jeg klarte på ett vis å få levert oppgaven min og håper bare de oppgavene jeg fikk løst holder til en stå karakter.  Jeg føler jeg har jobbet beintøft med disse fagene og blir veldig lei meg om det ikke holder mål.  

Går det ikke denne runden, får jeg prøve igjen til jul. Selv om det vil bli en skikkelig nedtur og ikke komme i gang med høyskolen til høsten, for jeg er så klar!!:-) Nå skal det bli så deilig å få resultatene, så jeg kan nyte sommeren fullt ut! 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk