Hopp til hovedinnholdet
10. februar 2017

Endelig ferdig med eksamene

Hei, nå har det skjedd mye siden jeg skrev mitt første blogginnlegg. Siden sist har jeg hatt eksamen i tre fag; Historie, samfunnsfag og naturfag.

Student hos NKI

Den ene skolen inviterte meg på eksamensmøte før eksamen, og der fikk jeg med meg mye nyttig informasjon. Før eksamen følte jeg at jeg ikke husket noe av det jeg hadde lest  og fikk ”små panikk”, jeg sendte en sms til moren min om at jeg ikke kom til å gi inn til eksamen. Hun svarte at ettersom eksamensavgiften allerede var betalt, var det bare å gå inn og gjøre sitt beste.

Det gjorde jeg! Jeg stod sist på lista, og hadde dermed god tid til å lese mer. Jeg hadde printet ut alle oppgavene jeg tidligere hadde sendt inn til NKI, noe som var til god hjelp. Jeg fikk tre eksamener ganske tett oppi hverandre, og med en eksamen på en torsdag, med jobbhelg imellom og neste på mandag- syntes jeg det så ganske håpløst ut. Men jeg kom meg gjennom alle eksamenene og jeg kan stolt si at jeg er fornøyd med resultatet så langt og har meldt meg opp til mine ”forhåpentligvis” siste eksamener som da blir i mai/ juni en gang.  Eksamenen har hittil gitt med gode erfaringer, med hjelpsomme lærere og hyggelige sensorer.

Nå skal jeg sette meg ned å få bestilt de siste bøkene jeg mangler, det skal bli deilig å komme i gang med studiene igjen, etter en lang og velfortjent juleferie.  Jeg er vel aller mest spent på hvordan det blir å begynne med matematikk, jeg skal ha matematikk 2p-y, men jeg er enn så lenge ved godt mot og klar for nye mål og utfordringer.  Det er så moro å studere på nett , da man så fint kan styre sin egen hverdag. Det er utrolig kjekt når man har barn, hus og hjem og at man i tillegg kan jobbe som man vil ved siden av.

-Malin

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk