Hopp til hovedinnholdet
27. juni 2017

Flyttekaos, student, og småbarnsmor

Jeg og familien har brukt nesten en hel måned på pakking, flytting, syke barn og det som hører med. Jo mere stress det blir rundt meg, jo mer slår kroppen seg av. Det passer seg ikke helt i en students hverdag! 

Student hos NKI

Studentblogg - Flyttekaos, student, og småbarnsmor

Jeg har derfor tatt meg litt «fri» fra studiene, for å prøve å ikke miste fokus. Jeg er nemlig ikke helt rå på å sjonglere mange baller i luften samtidig. Nå som ting har begynt å roe seg, og jeg endelig kan sette meg ned med bøker igjen - nei, da skal yngstemann bli syk! TYPISK! 

Dagene blir litt annerledes da, men det er fortsatt fullt mulig å gjort litt skolearbeid! :) 

Jeg får ikke gjort mye på dagtid, men jeg har nok av timer når barna har lagt seg for kvelden. 

Takket være nettstudiene til NKI, er det ingen problem å legge det opp slik at kveldene blir brukt til studier, Veldig kjekt! Jeg føler jeg ligger veldig godt an, tross en del utfordringer i studietiden. Jeg har bare syv måneder igjen - og jeg tror faktisk at jeg skal få det til! En god følelse å sitte med, når VGS gikk litt dit pepper´n gror! 

Det er kun deg selv som setter hindringer for deg selv og dine mål. Vær en del av løsningen så får du til det meste - til tross for litt kaos på veien! 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk