Hopp til hovedinnholdet
4. oktober 2018

Forandring fryder?

Nå har jeg vært student på NKI siden mars 2017 og tiden har gått veldig fort, samtidig som mye har forandret seg. Jeg har endelig meldt meg opp til eksamen og jeg nærmer meg datoen der studiet skal være ferdig. 

NKI nettstudent, Kamilla

Student hos NKI

NKI nettstudent, Kamilla

Jeg håper jeg kommer i mål. Om jeg ikke klarer å bli ferdig til den fastsatte datoen, kan jeg heldigvis forlenge studietiden. Dette er en av grunnene til at jeg valgte nettstudier. Jeg har nettopp blitt hundre prosent permittert fra jobben pga mangel på arbeid, så nå er jeg arbeidssøker og student. Det er selvfølgelig surt å ikke ha jobb, men det er sånn som skjer, så jeg trøster meg med at jeg har mer tid til studiene fram til jeg finner er ny jobb.

Min tid på NKI har vært veldig positiv. Det er enkelt å spørre om hjelp, jeg får raskt svar og de har vært hjelpsomme i situasjoner som har påvirket mitt studie. Dette setter jeg veldig stor pris på.

Det første året hos NKI var det å studere på nett helt perfekt. Det er nå senere jeg merker at det ikke alltid er like lett å spørre om hjelp. Jeg merker at fagene blir vanskeligere etter hvert og jeg trenger mer hjelp. Det jeg da sliter med, er å spørre om hjelp til det jeg ikke skjønner- for jeg ikke skjønner hva jeg ikke skjønner. Det gjør det å skrive et spørsmål utrolig vanskelig. Jeg har heldigvis likevel fått god hjelp og kjappe svar.

Jeg begynner å glede meg til jeg er ferdig og gruer meg enormt til eksamen. Men jeg har gjort mitt beste til nå- og skal fortsette med det. Med to små barn er hverdagen hektisk, men jeg koser meg fortsatt hos NKI og har ikke angret på at jeg valgte å begynne å studere igjen. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk