Hopp til hovedinnholdet
2. juli 2018

God selvdisiplin

Jeg heter Kamilla og studerer teknisk tegner på NKI. Jeg jobber fast som vekter på ISPS havn og er bosatt i Sandeid med samboer og 2 små gutter på 3 og 1 år.

NKI nettstudent, Kamilla

Student hos NKI

Teknisk tegner

Det er ofte jeg får høre at en må ha god selvdisiplin for å gå på nettskole, og at det er lettere for de som var flinke på skolen. For min del er dette langt fra sannheten. Min selvdisiplin er absolutt ikke noe å skryte av, og jeg gir ofte etter for impulser og lyster. Jeg er utålmodig samtidig som jeg ønsker å slappe av og å unngå anstrengelser.

Gjennom studiene på NKI har jeg måttet ta meg sammen og jobbe med meg selv for å få bedre rutiner. Karakterene fra da jeg gikk på skolen var dessverre ikke noe å skryte av. Etter å ha endret rutiner og vaner, og jobbet jevnt og trutt, får nå jeg gode resultater. Det som driver meg nå, er så enkelt som at jeg gjør noe jeg virkelig vil, og det er ofte noe som jeg liker å gjære. Jeg syns dette er kjekt, og da fortsetter jeg å studere jevnt og trutt. Det er selvfølgelig fag jeg sliter med, men jeg tar meg god tid og kommer i mål. Min selvdisiplin har blitt bedre etter at jeg begynte å studere på NKI.

Det jeg vil nå, er å få gode resultater, bli god i denne utdanningen og forstå det jeg holder på med. Jeg jobber lenge med de fagene jeg sliter med, men jeg storkoser meg.
Det er selvfølgelig en fordel med god selvdisiplin, men det er mulig selv om en ikke har dette i boks. En jobber med seg selv samt faget. Nå gleder jeg meg til sommerferie sammen med familien og å bruke sommeren til å lade batteriene. God sommer!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk