Hopp til hovedinnholdet
20. januar 2017

Ha en ydmyk holdning til studiene!

Det er noe litt frustrerende i dette med at man har lagt ned mye arbeid i en innlevering, også ble det ikke så god karakter på den som man trodde.

Student hos NKI

Jeg er litt sånn at jeg blir grinete av det! Søren heller, jeg hadde jo lagt mye jobb i den jo! Og alt jeg skrev var jo rett! Omtrent. Jeg leste, og pugget, og fant linker på nett, jobbet med vedlegg i bøtter og spann, også ga det rett og slett ikke den uttellingen jeg trodde jeg skulle få. Jeg har seila litt avsted på gammel erfaring på innleveringene på oppgavene i VG1 og VG2, nå i VG3 er jeg på ukjent mark, og det merkes. Frustrerende når man får en liten smell i stoltheten. Og ikke så lite irriterende!!

Men etter å ha irritert meg over det noen dager, så tok jeg meg tid til å lese tilbakemeldingen fra læreren min skikkelig. Og fant ut at jeg fortjente jo faktisk den karakteren jeg fikk! Og SÅ dårlig karakter var det jo tross alt ikke. 

Tilbakemeldingene vi får på oppgavene er utrolig viktige å lese grundig igjennom, det har jeg endelig oppdaget. På tide kanskje, etter å ha vært student her ganske lenge nå. Lærerne er erfarne, de har lest igjennom utallige oppgaver, de er aktive i yrkessammenheng og vet hva som kreves for å gjøre det bra i det yrket man studerer til. Jeg fikk noen fine aha-opplevelser da jeg leste igjennom tilbakemeldingene på nytt, og så at «Jo, dette må jeg forbedre meg i!» Og det er jo litt av poenget med denne reisa? Å kunne forbedre seg, gjøre noe annet og bli noe mer enn jeg var? Nåvel, jeg bretter opp ermene og er allerede i gang med å forberede meg til neste innlevering, nå med en litt mer ydmyk holdning.

Jeg nyter fortsatt å kunne studere så fritt som jeg gjør. Jeg kan lese når jeg vil, bare jeg kommer igjennom det jeg har satt meg fore i løpet av uka. Forleden leste jeg et par kapittel mens jeg var med datteren på am.fotballtrening.

I går var planen å lese litt på en cafe, men det endte opp med at en venninne og jeg skravlet i tre timer i strekk... Jaja, det er viktig å ta seg tid til litt en god skravl iblant også!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk