Hopp til hovedinnholdet
28. september 2017

Høst stemning!

Nå er jeg i skikkelig høststemming! Jeg elsker høsten og trives kjempegodt, jeg gleder meg også allerede til jul! Jeg er et skikkelig høst/vinter-menneske og trives faktisk best i disse årstidene. Derfor synes jeg også at det er ekstra koselig å kunne sette meg ned med litt skolejobbing på kveldstid!

NKI student, Kine

Lukten av nyvasket hus, tente duftlys, lyden av favorittspillelisten og skolejobbing, står på timeplanen for denne herlige kvelden.  Det er godt å ha muligheten til å bestemme over egen arbeidsdag. Jeg føler meg svært heldig her jeg sitter og jobber med en ny innsendings- oppgave som straks er ferdig, før jeg begir meg ut på ett nytt tema innen faget jeg jobber med.
Jeg får også god hjelp med skolejobbingen fra sønnen min på snart 4 år. Han synes skolebøkene er skikkelig spennende å se i, og vil ofte sitte og bla for å se på bildene og tegne litt i skriveboka. Det er alltid koselig å åpne skriveboka for å skrive notater for så å oppdage alle de koselige tegningene som er lagt igjen! Dette gir stor glede for en studerende mamma.
 
Nå som han er i seng, er det bare opp til meg å få jobbet videre med fagene. Jeg får ty til favorittlisten min på Spotify for å få litt selskap og ekstra motivasjon. Det er så godt å komme seg et hakk videre.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk