Hopp til hovedinnholdet
2. mars 2017

Ikke bare en dans på roser

Nå sitter jeg her foran pc'en etter en lang jobbhelg. I går var jeg hjemme klokken 23.00 og i dag tidlig ringte alarmen klokken 05.00. Dagene kan virkelig være hektiske og det har jeg fått kjent litt ekstra på de siste dagene.

Student hos NKI

Jeg har ved siden av skole, tre forskjellige jobber og jobber i (til sammen 3) 110% faste stillinger, i tillegg bygger vi på huset vårt og vi har to små barn. Hittil har jeg klart og kombinere studiene med hverdagen veldig bra. Det blir kanskje litt dårlig med søvn til tider , men jeg føler jeg har så fine arbeidstider at jeg har mye tid til og kose meg med barna og være til stede/ følge med på aktiviteter i tillegg til alt det andre som skjer. Formiddagsjobben min er jeg ferdig med til klokken 11.30. Da bruker jeg reise rett hjem og gjøre ”lekser” frem til klokken 14.00-15.00, så legger jeg fra meg alle studietankene og koser meg med barna frem til leggetid, før jeg reiser på jobb igjen. Jeg jobber også annenhver helg, så de helgene jeg har fri har jeg tid til å lese når barna er lagt. Det har gått så fint hittil og jeg har kommet meg igjennom tre fag, med beståtte eksamener.

Nå har jeg akkurat startet med norsk og matte og jeg skal helt ærlig innrømme at jeg fikk litt panikk når jeg startet med matten. Jeg har alltid vært glad i å regne, men dette her må være å ta seg vann over hode? Jeg er nesten ferdig med første oppgavesett og må si at jeg sitter igjen med en veldig usikker følelse. I tillegg til læreboka så har jeg også kjøpt eksamenshefte i matematikk, noe som var veldig lurt. Det finnes også filmer fra forlaget på nett som har veldig gode forklaringer for hvordan dette skal gjøres. Etter jeg fant dem -  kom håpet frem igjen, så jeg tenkte se mer på disse i morgen. Setter jeg meg helt fast, så kontakter jeg læreren for mer veiledning, så det skal nok løses allikevel. En annen ting som er veldig bra, er at på selve oppgavesettene så finnes det fasit. Setter man seg helt fast, kan man trykke inn og se utregningen. Helt suverent!

Nå er det faktisk ikke lenge igjen til jeg forhåpentligvis skal ha mine siste eksamener, så nå må jeg virkelig stå på for å få dette i boks. Jeg har derfor akkurat sagt opp kveldsjobben min slik at jeg skal ha mer energi til å få lest litt på kveldstid også, så jeg tenker det blir bedre å jobbe 90 % fast fra 1.mars. Det sosiale utenom familien får jeg ta opp senere når ting roer seg litt, nå må jeg i hvert fall fokusere på mine siste fag og søknaden til høyskolen! Dette blir så utrolig spennende. Den største motivasjonen nå om dagen er tanken på å bli ferdig med alt av studier og få en fulltidsstilling ett sted.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk