Hopp til hovedinnholdet
20. desember 2016

Kariannes studiehverdag

Mitt navn er Karianne, jeg er 27 år gammel, jeg er to-barns mor og student hos NKI Nettstudier. En hverdag med fulltidsstudier og i tillegg nybakt mor, er en utfordring som jeg tar med strak arm!

Student hos NKI

Jeg har alltid vært veldig glad i å jobbe med mennesker, og etter å ha testet ut litt forskjellige yrker og studier fant jeg ut at nettstudier og Helse- og oppvekstfag var det jeg ville satse på. Studiet jeg tar nå er VG1 og jeg sitter allerede og funderer på hva jeg vil velge som VG2. Det er det som er fint med NKI. De har så mange muligheter :)

Jeg har ikke vært student lenge, jeg begynte mens jeg gikk høygravid i august, og jeg stortrives! Det er så gøy å styre sin egen hverdag, og ikke minst ha ansvar for egen læring! Det å kombinere studier med det å være i mammapermisjon, er for meg en utfordring jeg gleder meg til å fortsette med! 

Siden jeg nå har fått muligheten til å blogge for NKI, ønsker jeg å ta dere med på denne reisen sammen med meg! :) Jeg vil dele mine erfaringer med studiene, hvordan jeg opplever lærerne, og alt som hører med nettstudier! Samtidig vil jeg gi dere lesere et innblikk i en students hverdag, med en baby i hus! :) Jeg er snart tilbake med mer fra min studiehverdag!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk