Hopp til hovedinnholdet
16. juni 2017

Muntlig, finito!

Da var endelig 2/5 av vårens eksamener ferdig. Jeg tok tre muntlig eksamener til jul, og har tatt de siste to nå.

Student hos NKI

Nettstudent som sitter og leser til eksamen

Det er så utrolig deilig å være ferdig med den biten nå og kun fokusere på de skriftlige. Det har vært fullt kjør de siste dagene. I norsk har jeg hatt en uke til å lese intensivt, det er egentlig det. Har rukket å sende inn en innsending i norsk tidligere. Jeg var helt sikker på å stryke, men det gikk veldig bra!

Særemnet satt jeg sammen kvelden før! Dette er jo ikke noe å anbefale, men jeg har fokusert så mye på naturfag at jeg helt har glemt vekk norsk, har hele tiden tenkt at norsk er enkelt. Der tok jeg derimot helt feil, norsk er et enormt fag, og det lønner seg å forberede seg i god tid, dersom du ikke har like god flaks som meg.

Jeg fikk karakter 4 i norsk muntlig, og jeg sto litt mellom 4 og 5, men jeg klarte ikke å svare på alt innenfor litteratur delen, selvfølgelig husket jeg det meste i det jeg gikk ut av rommet, noe som var for sent. Men jeg er fornøyd. Naturfag begynte jeg å lese på i fjor og jobbet godt med innsendingene på NKI, de hjalp meg enormt! Nå har jeg ikke hatt så god tid å lese på så jeg har rett og slett bare gått igjennom oppgavene jeg sendte inn i fjor, samt ”hva kan du” spørsmålene, og jeg fikk min første eksamen 6’er! Veldig fornøyd med det, og det takket være NKI!

Lykke til, til alle som er midt oppe i eksamenskaoset!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk