Hopp til hovedinnholdet
10. august 2017

Tilbake til hverdagen

Årets sommerferie er over, og jeg er igjen i full gang med siste semester!

Student hos NKI

Tilbake på skole

Ved juletider skal eksamen avlegges, og på nyåret starter nytt kapittel, nytt skoleår og nye muligheter. Tiden går altfor fort! Nå er det allerede 1 år siden jeg startet som student ved NKI nettstudier, og jeg har bare noen måneder igjen før jeg er ferdig med første året! Tiden går fort når man driver med noe man trives med, og denne tiden har absolutt gått fort! Jeg gleder meg til å ta fatt på siste kapittel av dette skolesemesteret! Gleder meg faktisk til å ta eksamen! :) Selv om jeg har karakterer i mange av fagene er det alltid like spennende å se om man klarer forbedre de! :)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk