Hopp til hovedinnholdet
22. januar 2014

Vi er stolte av dere alle sammen!

Vi ønsker både nye og igangværende studenter velkommen til et nytt studieår her hos oss ved NKI Nettstudier. En stor gratulasjon også til alle dem som i 2013 klarte å fullføre sine studier og nådde sine mål. Vi er stolte av dere alle sammen!

Administrerende direktør, NKI Nettstudier

Mange av våre studenter kombinerer svært ofte studiene med det å ha familie samt være i jobb, og vi vet at dette krever en stor grad av selvdisiplin. Vi er derfor like imponert hvert år over å se hvor mange som kommer i havn.

Noe av oppskriften på suksessen tror vi ligger i at den enkelte NKI-student følges tett opp fra start til mål. Det er tre faktorer som våre studenter bør ha i fokus når de skal gi oss feedback.

Den første er rask responstid, fra dere sender inn en oppgave eller sender oss eller læreren en melding. Vårt mål er derfor 1-2 dagers responstid.

Den neste er god kvalitet på de skriftlige og muntlige tilbakemeldingene på innsendingsoppgavene som dere sender til lærer, og god kommunikasjon underveis. Gir kommentarene en opplevelse av fremdrift? Er de utfordrende slik at dere kan strekke dere så langt dere selv kan og våger? Mens læreren står for den faglige oppfølgingen ved å veilede underveis, og frem mot innlevering av de ulike innsendingsoppgavene, har studielederen kontakt med studenten gjennom hele studieforløpet ved å kontakte de hvis de er forsinket, har hatt opphold og trenger å motiveres i gang igjen, trenger en å snakke med før eksamen og lignende. Mange av våre studenter opplever at de ” blir sett” og fulgt opp som et individ og dette er noe de setter pris på og som gjør at de motiveres til og stå på videre.

Den siste faktoren er at innholdet i kurset eller studiet tilfredsstiller både forventninger og krav.

Til å måle lærerens tilbakemeldinger og innholdet i kurset eller studiet har vi et ”Kvalitetsbarometer” som dukker opp på studentens side, hvor dere kan gi oss poeng for hvor godt dere opplever kvaliteten. I dag viser kvaliteten i gjennomsnitt på våre lærere 92% fornøyde studenter. Når det gjelder kurs og studieinnhold ligger vi i snitt på mellom 80-90%. Dere kan hjelpe oss til stadig å bli bedre ved å gi kommentarer i feltet ved siden av poenget dere gir, og det er noe vi vil oppfordre dere til å gjøre.

Til slutt vil vi ønske dere lykke til med studiene!

Wenche Halvorsen, Administrerende Direktør

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk