Hopp til hovedinnholdet
3. februar 2014

Vinneren er kåret!

Det beste kjøkkenet

I januar har NKI Nettstudier arrangert en konkurranse, i samarbeid med Norske interiørblogger, der Norges beste kjøkken skulle kåres. I konkurransen skulle man vise hvordan man hadde gitt kjøkkenet en kickstart på det nye året. Det har vært mye snakk om at norske bloggere har samme stil. Gjennom denne konkurransen ønsket vi å vise mangfoldet. For å sikre dette, ble Kjersti Bergersen, kjent som programleder i ”Tid for hjem”, valgt som gjestedommer. Hun plukket ut ti finalister som bloggerne kunne stemme på.

Administrerende direktør, NKI Nettstudier

Vinneren er nå kåret og kjøkkenet til bloggeren ”Fru Hansens kreativiteter” stakk av med seieren. Hun vinner et gavekort på 10.000 kr til studier hos NKI Nettstudier. Med dette gavekortet har vinneren muligheter til å åpne nye dører og sikre seg ny kompetanse, eller få papirer på den kompetansen hun allerede har.

– Nettstudier er en smart måte å skaffe seg ny kompetanse på, sier Wenche Halvorsen administrerende direktør ved NKI Nettstudier. -Det er ikke vanskelig å studere selv om du jobber fulltid, og har familie ved siden av fordi nettstudiene hos NKI er lagt opp svært fleksibelt, fortsetter hun. Dette gir deg muligheten til å studere hvor du vil, når det passer deg og i ditt eget tempo.

Mange inspirerende bidrag
Denne konkurransen fikk avkreftet myten om at alle interiørbloggere har samme stil. Den fikk frem at det er et stort mangfold og mange forskjellige kjøkken over hele landet. Blant de mest spennende bidragene er kjøkkenet til bloggeneHviitEllevillamallaMammas hus og Bengtgarden. -Dette har vært veldig spennende for oss å være med på, og vi ønsker vinneren lykke til med studiene, sier Wenche Halvorsen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk