Hopp til hovedinnholdet
22. juni 2016

Voksenopplæring via nettstudier

Mangler du studiekompetanse og opplever at du har stagnert i arbeidslivet, eller setter manglende studiekompetanse en stopper for videre studier? Voksenopplæring via nettstudier kan være løsningen i en hektisk hverdag. NKI tilbyr mange ulike kurs og studier som er tilrettelagt for voksne som ønsker videre opplæring og kompetanseutvikling.

Rett til voksenopplæring

Voksenopplæring er en god mulighet for deg som ikke har studiekompetanse, men som er over 25 år og har lang arbeidserfaring. Du kan søke opptak til høyere utdanning og fagskole ved NKI på bakgrunn av din realkompetanse. Voksenopplæringen blir tilpasset til den enkeltes behov og vi har erfarne og dyktige rådgivere som kan veilede deg til valg av kurs og studier som passer for deg.  

Utdanning via nettstudier

For deg som ønsker voksenopplæring vil nettstudier være en glimrende mulighet til å kombinere en hektisk hverdag med utdanning. Hverdagen er ofte krevende, med familie, jobb og andre forpliktelser. Med nettstudier tilpasser du utdanningen til din hverdag, og studerer når og hvor det passer deg. NKI har løpende opptak, så du kan selv velge når det passer best for akkurat deg å starte med utdanning. Samtidig velger du selv hvor aktiv du ønsker å være når det gjelder samarbeid med andre studenter, utveksling av erfaringer og kontakt med våre lærere og studierådgivere.

Mange muligheter med voksenopplæring

Ved å ta voksenopplæring åpner det seg mange muligheter i arbeidslivet. Hva som motiverer deg til å ta voksenopplæring kan være så mangt. Du kan velge å ta videreutdanning for å utvikle deg i din nåværende jobb eller å skaffe deg tilleggskompetanse for å søke annet arbeid. Kanskje har du lang arbeidserfaring, men mangler de formelle papirene for å kunne få studiekompetanse eller drømmejobben.

Valget er ditt

NKI Nettstudier tilbyr hundrevis av studier og kurs innen en rekke fagområder og nivåer. Vi gir deg skreddersydd voksenopplæring, uansett hvem du er, og hvilken bakgrunn du har. Vi har alltid ledige studieplasser, oppstart 365 dager i året, og du kan studere når og hvor du vil. Samtidig får du hjelp og personlig oppfølging hele veien.

Vihjelper deg å ta ut ditt potensial – se vårt tilbud av nettstudier og start din utdanning i dag!

Relaterte bloggposter

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk