Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Elektrofag

Elektrofag

Har du en drøm om å bli elektriker? Vi i NKI kan tilby en rekke yrkesfag på vgs. Meld deg på i dag!

Vil du være med helt i forkant av den teknologiske utviklingen? Elektrisk utstyr og elektriske installasjoner endres stadig i takt med ny kunnskap og ny teknologi.

Nesten alt vi omgir oss med er avhengig av strøm for å fungere. Det vil derfor alltid være behov for elektrofagfolk, for eksempel i boliger, industri, fly, skip, tog, kjøretøy, datateknologi, sykehus og mye mer. Arbeidslivet trenger deg som liker å bruke både hender og hode til å finne smarte, tekniske løsninger!

Det blir aldri kjedelig å være elektrofagarbeider. Fagene er fulle av utfordringer og spennende arbeidsoppgaver og de er i stadig utvikling. Velger du en elektrofaglig utdanning, velger du en fremtidsrettet og trygg vei. 

Tenker du langsiktig og ønsker en yrkesutdanning som gir deg mulighet for videreutdanning på et senere tidspunkt? Elektrofagene gir mange og varierte muligheter for etterutdanning, spesialisering og høyskoleutdanning.

  • Elektrofag er grunnutdanningen for mange spennende yrker innen sektoren. Du får en god forståelse av data- og elektronikksystemer, el-energisystemer og automatiseringssystemer.
  • El-energi er for deg som vil jobbe med sterkstrøm, som elektriker, signalmontør eller heismontør.
  • Elektrikerfaget er for deg som har lang relevant yrkespraksis, og som trenger teorieksamen før du kan melde deg opp til fagprøven.

Meld deg på et av våre kurs i dag:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk