Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Kurs og studier i samarbeid med NKI

Styrk din kompetanse

NKI er Norges største leverandør av nettbaserte studier, og leverer kurs og studier av høy kvalitet. NKI er spesialisert på yrkesrelatert utdanning for folk i arbeid, som ønsker å øke kompetansen på spesifikke fagområder. 

EVRY har inngått et samarbeid med NKI. Samarbeidet gir alle ansatte i EVRY fordelaktige priser på et stort utvalg kurs og studier levert av NKI Nettstudier. I tillegg vil NKI tilrettelegge for at avdelinger og grupper i EVRY kan få levert tilpassede kursopplegg ved behov. Et tilrettelagt kursopplegg kan være rent nettbasert med tilpasset faglig innhold, eller via en hybrid kursmodell inkludert samlinger. NKI leverer tilpassede kursopplegg innenfor fagkategoriene, ledelse, salg og markedsføring. 

Tilpasset kursopplegg

Skreddersy et kursopplegg basert på din avdeling eller prosjektgruppens behov for ny kunnskap. Tilpass faglig innhold fra NKIs kursportefølje innen ledelse, salg og markedsføring:

Rabatt på kurs og studier

Som ansatt i EVRY vil du ved å benytte kampanjekoden: EVRY, få 15% rabatt på veiledende priser på hele NKIs kurs- og studieportefølje

For mer informasjon, kontakt Fredrik Andersen på telefon:

908 28 883 eller epost: fan@nki.no

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk