For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Helse, pedagogikk og oppvekst

Har du lyst på en spennende og meningsfull jobb der du får jobbe tett på andre mennesker? Trives du med varierende arbeid? Da tilbyr vi studier som passer deg. 

Stor etterspørsel etter fagutdannede i helsesektoren

Etterspørselen etter helsepersonell rettet inn mot sykehusene og kommunale helse- og omsorgstjenester er stor på grunn av en betydelig økning i antallet eldre i samfunnet. Dette fører til en økning i etterspørselen etter de fleste grupper av helsepersonell. Vi tilbyr nettstudier hvor du etter endt studie er kvalifisert til å gå rett ut i jobb, uten en lang opplæringsperiode. 

En utdanning innen helse, pedagogikk og oppvekst er et sikkert valg for deg som ønsker en jobb der du jobber tett på mennesker. Fremtidens jobber, viser at yrker innen disse områdene kommer til å være trygge i mange år fremover. Det trengs ansatte til barnehage og skole, sykehus og legesentre.

Yrkesrettede nettutdanninger og kurs

Disse nettstudiene passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter. Mange av de som tar etterutdanning får tildelt nye og mer interessante arbeidsoppgaver med mer ansvar etter fullførte studier. Våre yrkesrettede utdanninger og kurs krever ingen formelle forkunnskaper, og du får raskt praktiske ferdigheter som gir deg et løft og kanskje gjør deg sulten på mer?

Saksbehandling i helsesektoren

Medisinsk sekretær 

Barnehageassistent

Pedagogisk assistent

Pleieassistent

Tilpasset opplæring - Spesialpedagogikk for assistenter

Ernæring og bærekraftig kosthold

Videregående opplæring

Yrkesfaglig opplæring fører frem til et yrke, og gir yrkeskompetanse med eller uten fagbrev. Hos oss kan du ta studieløp som fører fram til fagbrev innenfor helsefaget, eller mangler du kanskje bare noen fag for å kunne omskolere deg? Du kan velge å ta hele pakker eller plukke de enkeltfagene du trenger. 

Ambulansefag Vg2, programfag

Barne- og ungdomsarbeiderfag Vg2

Helse- og oppvekstfag Vg1

Helsearbeiderfag Vg2

Helseservicefag Vg2

Helsesekretær Vg3

Tannhelsesekretær Vg3

Gratis studierådgivning

Ta kontakt med oss i skjemaet under eller på 67 58 88 00 for hjelp til å finne en utdannelse som passer deg. 

Gratis studierådgivning