For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Interiør, foto og markedsføring

Vi tilbyr flere utdanninger og kurs innen interiør, foto og markedsføring. Du kan ta poenggivende utdanninger på fagskolenivå, eller kortere, yrkesrettede utdanninger og kurs.

Interiør

Interessen for interiør, vokser stadig, og bransjen har behov for ansatte med fagkunnskap som kan være med på å skape miljø for både private og offentlige aktører. Trendene forandrer seg i takt med samfunnet, og ved å studere interiør, vil du gjennom undervisning få innblikk i de skiftende trendene.

Foto

I et samfunn der vi oversvømmes av visuelt innhold i alle kanaler, og der alle har muligheten til å ta bilder og video, må de profesjonelle skille seg ut med en særegen stil og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere visuelt, fortelle historier og formidle budskap er blitt det som kjennetegner dagens profesjonelle aktører, og gjennom å studere foto, vil du få hjelp til å finne DIN stil og uttrykksmåte.

Markedsføring

Markedsføring handler om å oppdage kundebehov, og deretter arbeide mot å tilfredsstille disse behovene gjennom å utvikle attraktive varer og tjenester for å gjøre dem salgbare i markedet. Dagens situasjon med kraftig konkurranse om kundenes oppmerksomhet i digitale og tradisjonelle kanaler, gjør at oppdatert, formell markedsføringskompetanse er svært verdifullt for bedriftene. En utdanning innen markedsføring, vil derfor være en god investering i fremtidig karriere.

Her finner du alle våre utdanninger og kurs innen interiør, foto og markedsføring:

Interiørdesigner

Digital markedsføring (del 1)

Digital markedsføring (del 2)

Digital markedsføring (del 3)

Digital markedsføring (del 1 og del 2)

Digital markedsføring komplett (del 1, 2 og 3)

Innholdsmarkedsføring, web og analyse

Markedsføringsledelse

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre utdanninger, så hjelper vi deg!