For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


HR, ledelse og juridiske fag

Ønsker du å jobbe med HR, ledelse eller juridiske fag? Vi tilbyr flere nettkurs og utdanninger som vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarkedet.

Ønsker du en kort og praktisk rettet utdannelse hvor du kan gå rett ut i jobb? Trenger du faglig påfyll eller å formalisere kompetansen din? Da er utdannelsene nedenfor noe for deg! 

Våre utdanninger innen HR, ledelse  og juridiske fag: 

HR-konsulent - 60 stp. For deg som ønsker et kompetanseløft innen HR-området. Utdannelsen er ikke bransjespesifikk, og har fokus på praktisk personalarbeid og mangfoldkompetanse.

Saksbehandler - 30 stp. For deg som ønsker en spennende jobb i offentlig forvaltning. Saksbehandler er en praktisk rettet utdannelse som kvalifiserer deg til flere spennende jobber som saksbehandler i offentlig forvaltning. 

Arbeidslederskolen - 30 stp. For deg som ønsker jobb som leder, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kunnskap innen ledelse.

Prosjektlederskolen - 30 stp. For deg som ønsker å forberede deg på utfordringer knyttet til prosjektledelse og utvikle din kompetanse innen digitale prosjektstyringsverktøy.

Kontormedarbeider - For deg som ønsker en utdannelse som gjør deg kvalifisert til å jobbe innen praktisk og moderne kontorarbeid, uavhengig av bransje og sektor.

Praktisk ledelse - 30 stp. For deg som er leder i dag og ønsker faglig påfyll, eller for deg som ønsker å ha et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. 

Praktisk HR-ledelse - For deg som enten arbeider med, eller ønsker kompetanse innen HR-faget i en bedrift eller organisasjon.

Resepsjonsledelse - 30 stp. For deg som ønsker å arbeide med drift og ledelse av resepsjonen på hotell eller annen overnattingsvirksomhet. 

Servicelederskolen - 30 stp. For deg som ønsker å bli en trygg leder i en servicebedrift. Få kompetanse til å lede eget og andres arbeid slik at virksomhetens mål oppnås på best mulig måte.

Advokatsekretær - 60 stp. For deg som er interessert i jus og ønsker å jobbe på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet. 

Juridisk kontormedarbeider - 30 stp. For deg som interessert i jus og ønsker å jobbe med juridisk kontorarbeid. Juridisk kontormedarbeider er en kort yrkesrettet utdanning hvor du kan gå rett ut i jobb etter endt utdanning.

Gratis studierådgivning

Trenger du hjelp til å finne en utdanning som passer deg? Ta kontakt med en av våre studierådgivere i skjemaet under eller ring oss på 67 58 88 00! 

Gratis studierådgivning