For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

HR, ledelse og juridiske fag

Vi tilbyr over 30 ulike nettstudier og kurs innen HR, ledelse og juridiske fag. Les mer om disse nedenfor.

Ønsker du en kort og praktisk rettet utdannelse hvor du kan gå rett ut i jobb? Trenger du faglig påfyll eller å formalisere kompetansen din? Da er utdannelsene nedenfor noe for deg! 

Våre utdanninger innen juridiske fag: 

Advokatsekretær - 60 stp. For deg som er interessert i jus og ønsker å jobbe på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet. 

Juridisk kontormedarbeider - 30 stp. For deg som interessert i jus og ønsker å jobbe med juridisk kontorarbeid. 

Saksbehandler - 30 stp. For deg som ønsker en spennende jobb i offentlig forvaltning. 

Våre utdanninger innen HR og ledelse: 

Arbeidslederskolen - 30 stp. For deg som ønsker jobb som leder, og for deg som trenger å oppdatere og formalisere din kunnskap innen ledelse.

Butikkledelse - 60 stp. For deg som ønsker en fremtidsrettet utdanning innen Total Retail, og som er- eller ønsker å bli leder i morgendagens varehandel. 

Kontormedarbeider - For deg som ønsker en utdannelse som gjør deg kvalifisert til å jobbe innen praktisk og moderne kontorarbeid, uavhengig av bransje og sektor.

Praktisk ledelse - 30 stp. For deg som er leder i dag og ønsker faglig påfyll, eller for deg som ønsker å ha et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. 

Praktisk HR-ledelse - For deg som enten arbeider med, eller ønsker kompetanse innen HR-faget i en bedrift eller organisasjon.

Prosjektlederskolen - 30 stp. For deg som ønsker å forbereder deg på utfordringer knyttet til prosjektledelse og utvikle din kompetanse innen digitale prosjektstyringsverktøy.

Resepsjonsledelse - 30 stp. For deg som ønsker å arbeide med drift og ledelse av resepsjonen i et hotell eller annen overnattingsvirksomhet. 

Servicelederskolen - 30 stp. For deg som ønsker å bli en trygg leder i en servicebedrift. Få kompetanse til å lede eget og andres arbeid slik at virksomhetens mål oppnås på best mulig måte.