For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Videregående fag

Vi tilbyr nettstudier for deg som ønsker å ta fag fra videregående som privatist. Våre nettkurs er eksamensrettede og passer for deg som ønsker å ta enkeltfag eller hele programområder fra videregående skole på nett.

Yrkesfag på videregående opplæring

Vi tilbyr yrkesfag på videregående innen helsefag og elektrofag. En yrkesfaglig utdanning er et sikkert valg for deg som ønsker en praktisk utdanning, oppnå fagbrev/autorisasjon eller vil fortsette med en videreutdanning på fagskolenivå. Du kan velge å ta hele programfagspakker eller kun enkeltemner om du ønsker det. Se de forskjellige pakkene vi tilbyr her

Etter to år på skole kan du velge å fortsette som lærling i to år for å få fagbrev. Om du ikke ønsker læreplass, kan du i stedet etter to år velge å fullføre den videregående opplæringen ved å ta Påbygg til generell studiekompetanse. 

Praksiskandidat

Har du lang arbeidserfaring og ønsker å formalisere kompetanse din kan du velge å ta utdanning som praksiskandidat. Dette krever at du kan vise til minimum 5 års arbeidserfaring fra et relevant yrke. Se pakkene vil tilbyr for deg som praksiskandidat

Generell studiekompetanse

Generell studiekompetanse er inngangsbilletten for å ta høyere utdanning. Hvis du ønsker å oppnå generell studiekompetanse gjennom 23/5-regelen eller ta opp enkeltfag fra videregående, tilbyr vi alle studiekompetansefagene du trenger. Vi tilbyr også påbygging til generell studiekompetanse for deg som har fullført fagbrev, Vg1+ Vg2 yrkesfag eller Vg3 yrkesfag.

Studieløpene tilbys som nettstudier med fleksibel oppstart og lar deg styre din egen studieprogresjon. Du kan studere hvor du vil – når du vil. Søker du i dag, kan du komme i gang allerede i morgen.

Gratis studierådgivning

Trenger du hjelp til å finne en utdanning som passer deg? Ta kontakt med en av våre studierådgivere i skjemaet under eller ring oss på 67 58 88 00.

Gratis studierådgivning