For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Videregående fag

Vi tilbyr nettstudier for deg som ønsker å ta fag fra videregående som privatist. Våre nettkurs, er eksamensrettede og passer for deg som ønsker å ta fag fra videregående skole som privatist. Valgmulighetene innen våre videregående kurs er mange.

Yrkesfag på videregående skole

Vi tilbyr yrkesfag på videregående innen helsefag, elektrofag, bygg og anleggsfag og salg, service og reiseliv (nytt navn som kommer med fagfornyelsen). I løpet av høsten, tilbyr vi også teknikk og industriell produksjon. En yrkesfaglig utdanning, er et sikkert valg for deg som ønsker en praktisk utdanning, oppnå fagbrev/autorisasjon eller vil fortsette med en videreutdanning på fagskolenivå.

Praksiskandidat

Har du lang arbeidserfaring, og ønsker å formalisere kompetanse din, kan du velge å ta utdanning som praksiskandidat. Dette krever at du kan vise til minimum 5 års arbeidserfaring fra et relevant yrke.

Generell studiekompetanse

Generell studiekompetanse, er inngangsbilletten for å ta høyere utdanning. Hvis du ønsker å oppnå generell studiekompetanse gjennom 23/5-regelen, eller ta opp enkeltfag fra videregående, tilbyr vi alle studiekompetansefagene du trenger. Vi tilbyr også påbygging til generell studiekompetanse for deg som har fullført fagbrev, Vg1+ Vg2 yrkesfag eller Vg3 yrkesfag.

Enkelte studier på høyskole eller universitetsnivå (medisin, ingeniør- og økonomi), krever at du har realfag, i tillegg til generell studiekompetanse. Vi tilbyr et bredt utvalg av disse fagene.

Studieløpene tilbys som nettstudier med fleksibel oppstart, og lar deg styre din egen studieprogresjon. Du kan studere hvor du vil – når du vil. Søker du i dag, kan du komme i gang allerede i morgen.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre utdanninger, så hjelper vi deg!