Hopp til hovedinnholdet

Ledige plasser på fagskoleutdanningene innen helse i Finnmark

fagskoleutdanningene innen helse | NKI Nettstudier

I år kan vi tilby videreutdanning i fagskolene demensomsorg, som gir 60 fagskole/studiepoeng. Studium er nettbaserte og det vil bli samlinger i Tana og Alta. Studiet er fullfinansiert av Helsedirektoratet og gratis for studentene. Du betaler kun for bøker. 

Fagskoleutdanning i demensomsorg og alderspsykiatri gir deg spisskompetanse i arbeid med personer som lider av en demenssykdom og eldre med en psykisk lidelse. Målet er å utdanne reflekterte yrkesutøvere med høy yrkesetisk standard. Du tilegner deg kunnskap om organisering, planlegging og iverksetting av pleie- og omsorgstiltak for å ivareta fysisk og psykisk helse hos pasienter med demens og andre alderspsykiatriske lidelser. Fagskoleutdanning i demensomsorg og alderspsykiatri er godkjent av NOKUT og gir 60 fagskolepoeng.

Vi har i Finnmark et tett samarbeid med fylkesmannen i Finnmark / Finnmark Fylkeskommune om å kunne tilby samlingsbaserte nettstudier i fylket. Dette tilbudet medfører at studentene tilbys ekstra oppfølging gjennom obligatoriske samlinger to til ganger i året. Samlingene går over to dager. I tillegg vil de få tilgang til ekstra oppfølging fra nettskolens lærer og studierådgivere. Den første samlingen er planlagt i midten av oktober, lokalisering av samlingene vil være Tana og Alta.

Det er også mulig for den aktuelle kommune / arbeidsgiver å søke om støtte fra Fylkesmannen til reise/opphold for den enkelte student dersom det skulle være behov for dette. For mer informasjon rundt denne muligheten, kontakt seniorrådgiver Vera Meyer hos Fylkesmannen i Finnmark.

Kontaktinfo: Vera Meyer. Telefon: 78 95 04 08

Meld deg på Demensomsorg og alderspsykiatri

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk