For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Våre nettstudier gir deg en unik fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studiene med jobb, reise, førstegangstjeneste, trening og familieliv. Tilpass studiene slik at de passer inn i din hverdag. Hos oss finner du kurs og utdanninger som bidrar til at du når dine mål. 

Fagskoleutdanninger og fagskoleemner

Forberedelse til å studere med studiekompetanse

Fagbrev

Yrkesrettet utdanning og kurs

 

Som nettstudent har du gjennom hele studietiden mulighet til å samarbeide med medstudenter og til å få faglig veiledning av våre dyktige lærere ved behov. Du vil i hvert fag ha dedikerte faglærere som ønsker å bidra til at du når dine mål. Gjennom ulike læringsaktiviteter som forelesninger, tilbakemeldinger på innsendingsoppgaver og direkte kommunikasjon har du mulighet til å tilpasse din egen studiehverdag. I tillegg får du en egen studieveileder som hjelper deg med praktiske spørsmål rundt studiet, gir deg veiledning og følger deg opp når du trenger det.

Det eneste du trenger som student hos oss er en datamaskin med tilgang til internett. I de aller fleste kurs og utdanninger vil det også være behov for noen bøker, som du kjøper i ønsket nettbokhandel. I noen tilfeller vil det være programmer i utdanningen som stiller krav til datamaskinen du benytter. I de tilfellene vil det stå informasjon om dette på utdanningens side. 

Vi tilbyr flere utdanninger som har oppstart i januar og august hvert år. Disse utdanningene vil ha flere fast nettsamlinger hver måned. Du vil ha medstudenter som befinner seg på samme sted i utdanningen, slik at det er gode forutsetninger for samarbeid om du ønsker det. Du vil også ha lærere og veiledere som følger deg opp i løpet av hele utdanningen. 

De fleste av utdanningene våre, tilbys som fleksible nettstudier. Det betyr at du kan studere hvor du vil og når du vil - i ditt eget tempo. Start når du selv ønsker uten å ta hensyn til søknadsfrister. 

 

Er du redd for at livet som nettstudent er en ensom tilværelse? Det er det ikke! Du har mange muligheter for å samarbeide med andre, og danne deg et faglig og sosialt nettverk i nettskolen vår. Det er stor sannsynlighet for at du finner andre studenter som er pålogget samtidig som deg, og ofte kan de være til stor hjelp dersom du står fast.