For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Nettstudier

Nettstudier er en fleksibel studiemåte som lar deg studere hvor du vil - når du vil. Alt du trenger er tilgang til nett og PC - studiene er aldri mer enn et tastetrykk unna. Smart ikke sant?

Våre nettstudier gir deg en unik fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studiene med jobb, reise, førstegangstjeneste, trening og familieliv. Tilpass studiene slik at de passer inn i din hverdag. Hos oss kan du ta fagskoleyrkesrettet utdanning og kursgenerell studiekompetansepåbygging til studiekompetanse og yrkesfag på videregående skole – alt via nettstudier!

HER FINNER DU ALLE UTDANNINGENE VÅRE

Vi har flere varianter av nettstudier, sånn at du kan velge den studieformen som passer best for deg.

nett-100.jpg
Vi har tre ulike gjennomføringsmuligheter på nett.

Nettstudier med fleksibel oppstart

De fleste av utdanningene våre, tilbys som fleksible nettstudier. Det betyr at du kan studere hvor du vil, når du vil - i ditt eget tempo. Disse studiene har studiestart hver dag, hele året. Om du søker i dag, kan du komme i gang allerede i morgen! Her finner du nettstudier med fleksibel oppstart.

Nettstudier med oppstart i januar og august

Vi har også nettstudier med fast oppstart to ganger i året. Disse studiene passer for deg som ønsker å følge en fast progresjon, sammen med en nettklasse. Disse studiene har oppstart årlig i januar og i august. Her finner du ledige studieplasser.

Krav til PC - Bring your own device

Som student, benytter du din private datamaskin når du studerer hos oss. Vi bistår med tilkobling til skolens ressurser og tilgang til programvare som inngår i utdanningen. 

Om du skal skaffe deg ny datamaskin til skolestart, anbefaler vi følgende spesifikasjoner:

OS: Windows 10 (64 bit)
CPU: 2GHz, 64-bit multicore (min. 7. generasjon) – eller tilsvarende AMD prosessor
RAM: 8 GB
Wi-Fi 5
HDD: SSD 256 GB
GPU: Relevant for utdanninger som benytter Adobe CC. Se Adobes anbefalinger.

OBS: Undervisningen følger Windows versjon av programvarer. Chromebook og nettbrett støttes ikke. 

Nettstudier med samlinger

På nettstudier med samlinger, foregår studiene i hovedsak via nettstudier, men med noen fysiske samlinger. Disse studiene følger en fast progresjon og har oppstart to ganger i året. Dette er et godt alternativ for deg som liker friheten ved nettstudier, men samtidig vil ha støtte fra en lærer og en klasse. Høres dette ut som et godt valg for deg? Her finner du ledige studieplasser på nettstudier med samlinger.

Veiledning underveis

Som nettstudent har du gjennom hele studietiden mulighet til å samarbeide med medstudenter og til å få faglig veiledning av våre dyktige lærere ved behov. Du vil i hvert fag ha dedikerte faglærere som ønsker å bidra til at du når dine mål. Gjennom ulike læringsaktiviteter som forelesninger, tilbakemeldinger på innsendingsoppgaver og direkte kommunikasjon har du mulighet til å tilpasse din egen studiehverdag. I tillegg får du en egen studieveileder, som hjelper deg med praktiske spørsmål rundt studiet, gir deg veiledning og følger deg opp når du trenger det.

 

Hva med det sosiale?

Er du redd for at livet som nettstudent er en ensom tilværelse? Det er det ikke! Du har mange muligheter for å samarbeide med andre, og danne deg et faglig og sosialt nettverk i nettskolen vår. Det er stor sannsynlighet for at du finner andre studenter som er pålogget samtidig som deg, og ofte kan de være til stor hjelp dersom du står fast.  

Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg gjerne på veien videre.