For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Stedbaserte studier

Våre stedbaserte studier følger en fast progresjon og har oppstart to ganger i året. Disse studiene passer for deg som ønsker tradisjonell klasseromsundervisning, med et studiemiljø rundt deg. Stedbaserte studier tilbys på heltid og deltid.

Vi tilbyr stedbaserte studier i:

Oslo

Heltidsstudier (dag)

De fleste av våre stedbaserte studier tilbys kun som heltidsstudier på ett eller to semestre. Utdanninger som går over ett semester, gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole.

På de fleste ettårige utdanningene, er det undervisning tre til fire dager i uken. Det legges også inn en studiedag per uke. På studiedagen, jobber studentene med prosjekter, gruppearbeid, forberedelse til forelesninger o.l. 

sted-100.jpg

Deltidsstudier (kveld)

Noen av våre utdanninger tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men deltidsstudier går over to semestre. Enkelte helgesamlinger kan forekomme. Kveldsundervisningen er tilrettelagt slik at man skal kunne kombinere utdanningen med full jobb, men det må forventes arbeid med fagstoff utover ren undervisningstid. Eksempler på dette kan være forberedelser og etterarbeid til forelesningene, prosjekter, selvstendig arbeid, gruppearbeid og lignende.

Bring Your Own Device

Som student, benytter du din private datamaskin når du studerer hos oss. Vi bistår med tilkobling til skolens ressurser og tilgang til programvare som inngår i utdanningen. I tillegg vil du få guider for installasjoner og nødvendig nettverkstilkobling i våre skolelokaler. Vi bistår med relevant informasjon og tips for bruk av egen datamaskin for å sikre en optimal studiehverdag. 

Om du skal skaffe deg ny datamaskin til skolestart, anbefaler vi følgende spesifikasjoner:

OS: Windows 10 (64 bit)
CPU: 2GHz, 64-bit multicore (min. 7. generasjon) – eller tilsvarende AMD prosessor
RAM: 8 GB
Wi-Fi 5
HDD: SSD 256 GB
GPU: Relevant for utdanninger som benytter Adobe CC. Se Adobes anbefalinger.
OBS: Undervisningen følger Windows versjon av programvarer. Chromebook og nettbrett støttes ikke.