For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Oslo

Vi holder til like ved Stortinget, midt i Oslo sentrum i Nedre Vollgate 8. Det er kort vei til alle byens tilbud, og alle kollektivtilbud er i umiddelbar nærhet. I Oslo tilbyr vi utdanninger på dagtid og kveldstid.

Heltid på dagtid – utdanning over et halvt eller ett år

Undervisningen gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole.

På de fleste ettårige utdanninger, er det undervisning tre til fire dager i uken.  Det legges også inn en studiedag hvor det forventes at studentene arbeider med prosjekter, gruppearbeid, forberedelse til forelesninger o.l.

Deltid på kveldstid – ett år

Noen av utdanningene tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men går over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 – 21:00, to kvelder per uke. Enkelte helgesamlinger kan forekomme. Kveldsundervisningen er tilrettelagt slik at du kan kombinere utdanningen med full jobb, men det må forventes arbeid med fagstoff utover ren undervisningstid.

Åpningstider:
Man-fre: 09-16