Hopp til hovedinnholdet

Nyheter

Her finner du aktuelle nyheter innen utdanning, forskning og utvikling av nettstudier.

Her er våre nye kurs og studier. Vi har åpent opptak hele året!

Vi har ledige plasser på helse, aldring og aktiv omsorg i Finnmark, studiet er fullfinansiert av Helsedirektoratet og gratis for studentene.

Vi inviterer deg til et miniseminar der du vil få en smakebit på metoder og verktøy som hjelper deg få fram det beste i deg selv og i å utvikle ditt lederskap.

Som elev ved NKI nettstudier kan du søke om støtte til studiene gjennom Reidar og Gunnar Holts legat. Den største eieren av Anthon B Nilsen Utdanning AS, Reidar og Gunnar Holsts legat, deler ut stipend til fulltidsstudenter på skoler tilhørende ABNU-systemet.

Vi inviterer deg til informasjonsdag om eksamen torsdag den 22/10-15, fra klokken 16:00 - 18:00 i NKI sine lokaler i Universitetsgata 10, Oslo.

Våre studenter deler sine bilder av deres liv som NKI nettstudent.

NKI Nettstudier lanserer to yrkesrettede utdanninger innen reiseliv. 

Nettstudier

Er det et fag du av egen interesse eller i arbeidssammenheng gjerne skulle hatt bedre innblikk i, men så strekker ikke tiden til? Jobb, barn og liten tid er ingen hindring!

Jobber du eller ønsker du å jobbe med økonomi og regnskap? NKI tilbyr en rekke nettstudier innen økonomi og regnskap som kan hjelpe deg heve din kompetanse, og oppnå drømmen din!

En utdanning innen økonomi og regnskap er et sikkert valg som gir deg mange arbeidsmuligheter. Velg mellom alt fra Bachelorstudier og påbygging på høgskolenivå til fagskoler og korte utdanninger som gir praktisk yrkeskompetanse.

Utdanning tilpasset din hverdag

Ta du din utdanning ved NKI Nettstudier får du en unik fleksibilitet til å studere når og hvor det passer for deg. 

Jobber du med barn eller ønsker du å jobbe med barn? NKI tilbyr en rekke nettstudier som kan hjelpe deg heve din kompetanse, og oppnå drømmen din. Vi tilbyr alt fra «Spesialpedagogikk for Assistenter» til «Lønns- og personalskolen» for deg som jobber som barnehagestyrere.

Nettstudier er lett å kombinere med jobb 

Ta du din utdanning ved NKI Nettstudier får du en unik fleksibilitet til å studere når og hvor det passer for deg. 

Topp 10 nettstudier

Her er våre mest populære nettstudier akkurat nå. Listen er basert på påmeldinger de siste tre måneder. Vi har åpent opptak hele året.  

Dette semesteret avvikler NKI 139 eksamener i ulike fag. 66 av disse er for første gang gjennomført digitalt.

Hele eksamensavviklingen, fra påmelding til karakteren foreligger, er fullstendig digitalisert for alle involverte. Dette er et gjennombrudd for digital eksamen og stort steg fremover for nettbasert utdanning.

På videregående ble Eve Tro mobbet og fikk avsmak for skole. Sammen med moren fant hun frem til NKI og tok opp de fagene hun ikke hadde fått gjennomført.

NKI Nettstudier tilbyr Matematikk S1 og S2 i samarbeid med Bjørknes Privatskole. 

“Nå har jeg fått en fast jobb ved et lite, men hyggelig regnskapsbyrå i Hurdal. Med faglig tyngde fra Regnskapsskolen ved NKI Nettstudier føler jeg meg trygg på den jobben jeg utfører i mitt daglige arbeid”.

Er du kreativ og interessert i interiør, stilarter og konsepter? Ønsker du å jobbe innen faget eller har du over gjennomsnittet engasjement for dette på hobbybasis? Vi tilbyr Boligstyling og Interørskolen. 

Wenche Halvorsen er ansatt som ny administrerende direktør hos NKI. Hun har tidligere jobbet som leder for undervisningsavdelingen i samme selskap.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk