Hopp til hovedinnholdet

Franck Roger Hansen, en students sukksesshistorie

“Nå har jeg fått en fast jobb ved et lite, men hyggelig regnskapsbyrå i Hurdal. Med faglig tyngde fra Regnskapsskolen ved NKI Nettstudier føler jeg meg trygg på den jobben jeg utfører i mitt daglige arbeid”.

Franck Roger Hansen er en tidligere student hos NKI Nettstudier. Etter nesten 30 år i hans tidligere yrke som postmann måtte Franck omskolere seg på grunn av helsemessige årsaker. Da valgte Franck nettstudier hos NKI og trives nå i sin nye stilling.

Hva studerte du og hvordan har du brukt utdanning din?

For at det skulle bli lettere for meg i en alder av 50 år å få seg jobb, begynte jeg å tenke på mer utdanning. Med kun 9- år grunnskole og et år grunnkurs elektro så har jeg liten erfaring med utdanning. Jeg bestemte meg til slutt for å melde meg på Regnskapsskolen hos NKI Nettstudier.

Nå har jeg fått fast jobb ved et lite, men hyggelig regnskapsbyrå i Hurdal. Med faglig tyngde fra Regnskapsskolen ved NKI Nettstudier føler jeg meg trygg på den jobben jeg utfører i mitt daglige arbeid.

Hvorfor valgte du nettstudier?

Jeg hadde en praksisstilling i et regnskapsbyrå. Med full dag med praksis så jeg ikke for meg at jeg kunne gå på tradisjonell skole.  Nettstudier var da et bra alternativ.

Hvordan vurderer du nettskolen og oppfølgingen fra NKI?

Jeg har likt meg meget godt som student ved NKI Nettstudier. Hvordan hele opplæringen er bygd opp synes jeg er veldig bra. Studentene har et eget forum der man kan stille spørsmål og komme med kommentarer. Dette er svært nyttig da elevene kan hjelpe hverandre. Lærene har vært veldig flinke til å komme med raske tilbakemeldinger og kommentarer til besvarelsene etter at innsendingsoppgavene er sendt inn.

Jeg vil anbefale Regnskapsskolen til alle som har interesse for eller jobber med regnskap.

Meld deg på nyhetsbrev

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk