Hopp til hovedinnholdet

Helse, aldring og aktiv omsorg - ledige plasser i Finnmark

Vi har ledige plasser på helse, aldring og aktiv omsorg i Finnmark, studiet er fullfinansiert av Helsedirektoratet og gratis for studentene.

Fagskoleutdanning i helse, aldring og aktiv omsorg gir deg spisskompetanse i arbeid med eldre. Målet er å utdanne reflekterte yrkesutøvere som tar initiativ til å planlegge, organisere og iverksette tiltak for å ivareta fysisk og psykisk helse hos eldre, syke mennesker som har behov for helsehjelp. Fagskoleutdanning i helse, aldring og aktiv omsorg er godkjent av NOKUTog gir 60 fagskolepoeng.

Vi har i Finnmark et tett samarbeid med fylkesmannen i Finnmark / Finnmark Fylkeskommune om å kunne tilby samlingsbaserte nettstudier i fylket. Dette tilbudet medfører at studentene tilbys ekstra oppfølging gjennom samlinger to ganger i året. Samlingene går over to dager. I tillegg vil de få tilgang til ekstra oppfølging fra nettskolens lærer og studierådgivere. Den første samlingen er planlagt i slutten av november, lokalisering av samlingene vil være Lakselv.

Det er også mulig for den aktuelle kommune / arbeidsgiver å søke om støtte fra Fylkesmannen til reise/opphold for den enkelte student dersom det skulle være behov for dette. For mer informasjon rundt denne muligheten, kontakt seniorrådgiver Vera Meyer hos Fylkesmannen i Finnmark.

Kontakt info: Vera Meyer
Telefon: 78 95 04 08

Meld deg på Helse, aldring og aktiv omsorg

Meld deg på nyhetsbrev

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk