Hopp til hovedinnholdet

HMS-kurs

Her er en oversikt over våre nettbaserte HMS-kurs. Kursene er tilpasset etter hvilket ansvar du har for HMS i bedriften, og hvilken bransje du jobber i.

HMS kurs

1. HMS-kurs for verneombud og ledere med valgfri bransjetilpasning (40-timers kurs)

Kurset passer for verneombud og ledere, og særlig for de med arbeidsoppgaver innen: Bygge- og anleggsbransjen, prosess- og mekanisk industri, næringsmiddelindustrien, helsesektoren.

Dette kurset vil tilfredsstille krav til opplæring av verneombud, hovedverneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Kurset anbefales også for arbeidsgivere, daglige ledere og arbeidsledere.

2. HMS-kurs for IK-systemansvarlige og saksbehandlere med valgfri bransjetilpasning

Kurset passer for internkontroll-ansvarlige og saksbehandlere, og særlig for de med arbeidsoppgaver innen: Bygge- og anleggsbransjen, prosess- og mekanisk industri, næringsmiddelindustrien, helsesektoren.

Kurset er tilpasset de som har ansvaret for, eller til oppgave å utarbeide, drifte og vedlikeholde virksomhetens internkontrollsystem (HMS-håndbok). Det kan være arbeidsgivere, daglige ledere, HMS-ansvarlige, HMS-ledere, verneledere, HMS-saksbehandlere, sekretærer eller andre HMS-medarbeidere.

3. HMS-kurs for verneombud og ledere i virksomheter med lavt risikonivå (redusert 40-timers kurs)

Kurset passer for verneombud og ledere, og særlig for de med arbeidsoppgaver innen: Butikker, administrasjons- og servicevirksomheter eller lignende.

Dette kurset vil tilfredsstille krav til opplæring av verneombud, hovedverneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg i virksomheter med lavt risikonivå. Kurset anbefales også for arbeidsgivere, daglige ledere og arbeidsledere i tilsvarende virksomheter.

4. HMS-kurs for IK-systemansvarlige og saksbehandlere i virksomheter med lavt risikonivå

Kurset passer for internkontroll-ansvarlige og saksbehandlere, og særlig for de med arbeidsoppgaver innen: Butikker, administrasjons- og servicevirksomheter eller lignende.

Kurset er tilpasset de som har ansvaret for, eller til oppgave å utarbeide, drifte og vedlikeholde internkontrollsystemet (HMS-håndboken) i virksomheter med lavt risikonivå. Det kan være arbeidsgivere, daglige ledere, HMS-ansvarlige, HMS-ledere, verneledere, HMS-saksbehandlere, sekretærer eller andre HMS-medarbeidere.

Mer informasjon og påmelding:

HMS = Helse, miljø og sikkerhet

IK = Internkontroll

Meld deg på nyhetsbrev

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk