Hopp til hovedinnholdet

NKI har fått ny administrerende direktør

Wenche Halvorsen er ansatt som ny administrerende direktør hos NKI. Hun har tidligere jobbet som leder for undervisningsavdelingen i samme selskap.

Etter Kjetil Ørbeck gikk av som administrerende direktør i juni har Lars Eric Onarheim, administrerende direktør i Anthon B Nilsen Utdanning AS, sittet som konstituert administrerende direktør hos NKI AS frem til nylig.

– Det har vært en rekruttering internt hos NKI, og vi var tidlig overbevist om at Wenche Halvorsen var riktig person til å ta over stafettpinnen som NKI sin nye leder. Wenche er en dyktig dame med pågangsmot og som har de riktige kvalitetene til å styre NKI videre, sier Onarheim.

En digital reise

Wenche Halvorsen startet ved NKI som pedagogisk veileder høsten 2007, hvor hennes hovedansvar var å følge opp lærere både faglig og pedagogisk. Sommeren 2008 overtok hun ansvaret for å lede undervisningsavdelingen, hvor fokuset var oppfølging av studenter og lærere.

– Som ny administrerende direktør ved NKI Nettstudier ser jeg frem til å lede NKI et steg videre inn i den spennende digitale verden. Her ligger det et hav av muligheter. Det er en utfordrende, men samtidig en utrolig spennende oppgave å ta fatt på. Jeg kjenner jeg er ydmyk i forhold til oppgaven, men også svært nysgjerrig på å gå inn i dette enda forholdsvis nye "læringsrommet", sier Halvorsen.

Meld deg på nyhetsbrev

This site uses cookies. Read more about cookies here. Lukk