Hopp til hovedinnholdet

Så enkelt er det å studere på fritiden

Er det et fag du av egen interesse eller i arbeidssammenheng gjerne skulle hatt bedre innblikk i, men så strekker ikke tiden til? Jobb, barn og liten tid er ingen hindring!

Nettstudier

De fleste studier og kurs hos oss har oppstart hver dag, året rundt. I tillegg er det du, og ikke skolen som bestemmer framdriften i pensum og på innleveringer. Det er dette som er så unikt med nettstudier. Samtidig har du hele tiden din egen studieveileder tilgjengelig, enten du trenger hjelp til å komme i gang eller råd underveis.

I tillegg til at du har en studieveileder som følger deg hele veien, har du hos oss anledning til å kontakte de ulike faglærerne underveis i studietiden.

Når du har kommet frem til levering av din første oppgave, garanterer NKI Nettstudier rask responstid. Gjennomsnittlig svartid fra lærerne er på to dager, slik at du kommer deg raskt videre i dine studier. Til slutt avholdes eksamen. Noen ganger er dette hjemmeeksamen, andre ganger eksamen ved personlig frammøte. En del tar eksamen i NKIs lokaler, men NKI tilrettelegger også eksamen der du er, enten på hjemstedet eller utenlands, om du for eksempel jobber i et annet land en stund.

Eksamen kan du i praksis ta der du befinner deg. Vi tilrettelegger så godt vi kan. Eksamenspapirene får du direkte fra den høyskolen vi samarbeider med for det enkelte studiet.

Meld deg på nyhetsbrev

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk