Hopp til hovedinnholdet

Gjennomføring

Utdanningen er en kombinasjon av stedbaserte kurs og nettstudier. Praksisen tar du hos KRM, teorien tar du via nettstudier hos oss.

Studiegjennomføring:

  • Teoriløpet gjennomføres som nettstudent ved NKI. Det nye opplegget i nettskolen er tilgjengelig fra 1. september 2019 vil være like aktuelt for alle studenter uavhengig av tidligere utdannelse. I nettskolen får du opprettet en personlig side hvor det all informasjon blir samlet, det være seg innsendinger, kommentarer fra lærer, karakterer mm. Her finnes også mulighet for å chatte med medstudenter og faglærere. 
  • De praktiske 6 kursene  gjennomføres på KRMs kurssenter på Geilo. Du velger selv kursdatoer som passer og du må selv melde deg på. Merk deg at Hydraulikk I og II må taes i den rekkefølgen og før Hydraulikk III og Hydraulikk IV. Øvrige kurs tar du uavhengig av rekkefølge. Les mer om innholdet i de enkelte kurs under de respektive kursene.

Studiet avsluttes med en prosjektoppgave under veiledning av instruktører ved KRM. Etter godkjent og bestått eksamen får du retten til å bruke yrkestittelen "Fagtekniker Hydraulikk".

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk