Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Kompetansefondet

Mulighetenes fond

Kurs og studier i samarbeid med NKI Nettstudier

Kompetansefondet HK-AAF gir utdanningsstipend til HK-medlemmer som jobber i foretak som er omfattet av Landsoverenskomsten HK-AAF. Fondet arbeider for å tilrettelegge for etter- og videreutdanning og har inngått et samarbeid med NKI Nettstudier. 

NKI er Norges ledende leverandør av nettbaserte studier, og er spesialisert på yrkesrelaterte kurs og studier for folk i arbeid. Studiemodellen er fleksibel og gjør det mulig å kombinere arbeid og privatliv med studiene. NKIs kurs og studietilbud er stort og inneholder spennende emner innen mange ulike fagområder. Hvis du ønsker veiledning kan du alltid ta kontakt med en av våre dyktige studierådgivere på telefon: 67 58 88 00. 

Full oversikt over hele NKIs kurs- og studieportefølje

Høres dette interessant ut? Følg disse stegene for å søke stipend: 

  1. Finn et studie du er interessert i. Hvis du har spørsmål om kurs eller studier eller det er vanskelig å velge kan du alltid ta kontakt med en av våre dyktige studierådgivere på telefon: 67 58 88 00. 
  2. Last ned søknadsskjema og følg instruksjonene. Søknadsskjema finner du her.
  3. Når du har fått svar på søknad, bestiller du ønsket kurs på NKI.no og bruker kampanjekoden Kompetansefondet.

For arbeidsgivere

NKI tilrettelegger også for arbeidsgivere som ønsker et tilpasset kursopplegg for sine ansatte. Velg et rent nettstudium, undervisning på sted, eller som en kombinasjon av nettbasert selvstudium og samlinger (blended learning). Det faglige innholdet kan også tilpasses basert på  NKIs kursportefølje, og/eller i kombinasjon med deres interne kurs. Ønsker du mer informasjon om dette, send en e-post til NKI partneransvarlig, Anders Andersson. Du kan også får mer informasjon på NKIs bedriftsside

Her finner du mer informasjon om kompetansefondet HK-AAF.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk