Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Hvorfor velge NKI?

NKI bidrar til å bygge din kompetanse, og hjelper deg slik at du kommer dit du vil, på din måte.

NKI er en ledene aktør i Norge innen nett- og stedbasert utdanning, med fokus på læring gjennom hele livet. Skolen er en den del av Intendia Group, et utdanningskonsern med ni skoler i Norge og Sverige. Gjennom fleksibel utdanning og digitale og innovative læringsformer og -metoder, gir vi kunnskap som gjør det mulig for alle å nå sine karrieremål. NKI tilbyr i dag over 200 forskjellige studier og kurs, og har i tillegg til nettstudier, skoler i Oslo, Trondheim og Bergen.

Tilgjengelig utdanning med personlig oppfølging

Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien, og å sette mål og delmål underveis i utdanningen. Du får en personlig veileder og en faglærer som hjelper deg hele veien.

Bredt og anerkjent studietilbud

Du kan finne den siste brikken, eller en helt ny start – valget er ditt. Vi tilbyr studier og kurs innen en rekke fagområder og på alle nivåer. Vår styrke ligger i tilrettelegging for å tilby deg kvalitet i studiene.

Studentmiljø og samarbeidsmuligheter

De fleste av våre utdanninger tilbys som nettstudier, men utdanning på nett trenger ikke å være ensomt! På vår nettskole har du mange muligheter til å samarbeide med andre, innen samme studie eller i ditt nærmiljø.  Nyttige arbeidsverktøy i nettskolen hjelper deg dessuten å holde oversikt i studiene dine.

På de stedbaserte studiene, er du en del av en klasse, og i klasserommet møter du flinke lærere som har mange års yrkeserfaring fra fagområdet sitt. Vi har små klasser – noe som gjør at du får tett kontakt med både lærere og medstudenter. Vår klasseromsundervisning bidrar til et positivt læringsmiljø der du kan diskutere og samarbeide med studenter med samme interesser og mål som deg. 

Ledende forskningsmiljø og lang erfaring

NKI var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder. Vår visjon er at vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring. Vi jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring av våre produkter og tjenester. Gjennom våre redaktører, produktansvarlige og pedagoger holder vi oss oppdaterte gjennom internasjonale kunnskapsfora.  

Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial

Det har du. Resten har vi. Velkommen til oss!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk