Hvorfor velge NKI?

NKI Nettstudier bidrar til å bygge din kompetanse, og hjelper deg slik at du kommer dit du vil, på din måte.

Tilgjengelig utdanning med personlig oppfølging

Uansett hvor langt eller kort du skal, hjelper vi deg med å finne veien, og å sette mål og delmål underveis i din utdanning. Du får en personlig veileder og en faglærer som hjelper deg hele veien. Hos oss har du alltid din utdanning tilgjengelig, kun et tastetrykk unna.

Bredt og anerkjent studietilbud

Du kan finne den siste brikken eller en helt ny start – valget er ditt. Vi tilbyr studier og kurs innen en rekke fagområder og på alle nivåer. Vår styrke ligger i å tilrettelegge studiene for nett, for å tilby deg kvalitet i dine nettstudier.

Studentmiljø og samarbeidsmuligheter

Utdanning på nett trenger ikke være ensomt! På vår nettskole har du mange muligheter til å samarbeide med andre, innen samme studie eller i ditt nærmiljø.  Nyttige arbeidsverktøy på vår nettskole hjelper deg dessuten å holde oversikt i studiene dine.

Ledende forskningsmiljø og lang erfaring

NKI Nettstudier var først i Europa med å tilby nettundervisning, og har fokus på å legge til rette for fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder. Vår visjon er at vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring. Vi jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring av våre produkter og tjenester. Gjennom våre redaktører, produktansvarlige og pedagoger holder vi oss oppdaterte gjennom internasjonale kunnskapsfora.  

Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial

Det har du. Resten har vi. Velkommen til NKI Nettstudier!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk