Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Vi søker lærer til Medisinsk sekretær i Stavanger

Vi søker person med erfaring fra helsesektoren, til undervisningsoppdrag. Vi søker etter 1-2 personer som kan undervise i emnet Psykologi og Helseadministrasjon.

I Psykologifaget skal gi en grunnleggende innføring i psykologi og etikk ut fra ett helsearbeiderperspektiv. Helseadministrasjon er et kontoradministrativt fag, hvor studentene lærer f.eks. bruk av pasientjournalsystem, journalskriving, forståelse av lovverket og organisering av helsesektoren. 

Kandidaten bør ha erfaring fra sykehus eller legekontor, og ha helsefaglig utdanning.  Gjerne kontorleder, avdelingsleder etc. Også sykepleier, radiograf, medisinsk sekretær eller andre kan være aktuell om det er rett person.

Ønsket kompetanse:

  • Erfaring fra helsevesenet og pasientbehandling
  • God kjennskap til bruk av journaler systemer gjerne DIPS og Infodoc
  • Selvgående med data
  • God kjennskap til administrative rutiner og arbeidsoppgaver på sykehus og/eller legekontor.
  • Kjennskap til lovverket som regulerer helsesektoren (helsepersonelloven m.m)
  • Undervisningserfaring er en fordel, men ikke ett krav

Det er snakk om en timebasert stilling på kveldstid, 1-2 kvelder i uken høsten 2020 /vår 2021 (uke 40/41).  Undervisningen omfatter 36 timer i Psykologi, og 96 timer i Helseadministrasjon. Med andre ord en mulig ekstrainntekt på kveldstid for noen som jobber innen helsevesenet til daglig. Undervisningen foregår i Stavanger sentrum. 

Har du spørsmål til stillingene ta kontakt med Turi Borgund, Faglig leder ( tlf 97182547). Søknad kan sendes til post@nki.no.

Søknadsfrist: Snarest

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk