Nettverk og partnere

NKI Nettstudier har et stort nettverk innen utdanning, og vi samarbeider med en rekke anerkjente studiesteder.

NKI er en del av utdanningskonsernet Intendia Group (tidligere Anthon B Nilsen Utdanning AS), en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

Berghs er mange år på rad kåret til verdens beste kommunikasjonsskole. Berghs er en av våre samarbeidspartnere i et skandinavisk samarbeidsprosjekt på høyskolenivå.

Bjørknes Høyskole har spesialisert seg innenfor områdene medisin, helse og ernæring.

Bjørknes Privatskole tilbyr undervisning for privatister i de fleste studiespesialiserende fag. Vi samarbeider med Bjørknes Privatskole om flere videregående fag.

Hos Treider kan du velge mellom klasseromsundervisning eller nettstudier. Korte utdanninger med gode jobbmuligheter. Dagtid eller kveldstid. 

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon og representerer over 20 000 virksomheter. Virke jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet.

Oslo Edtech Cluster jobber med selskapsutvikling, vekst og internasjonalisering av norsk edtechselskaper og samarbeider med markedsaktører og FoU-miljøer for å utvikle flere norske Edetch-løsninger i verdensklasse. 

Norway Health Tech (tidligere Oslo Medtech) er en helseteknologi klynge som arbeider med å støtte og akselerere utviklingen av nye medtech og E-helse produkter, tjenester og innovative løsninger for det norske og globale helsemarkedet. 

Ungdomsakademiet (UNAK) har over syv års erfaring, og er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. 

I 23 år har Bilakademiet utdannet bilselgere for det norske markedet. Mange tidligere studenter har i dag stillinger som ledere for bilforhandlere, som salgssjefer og som selgere i bilbedrifter rundt om i Norge.

NKI samarbeider tett med lokale aktører innen transport og logistikkbransjen i Norge. Se våre samarbeidspartnere med stedbasert lokal oppfølging.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk