Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Nettverk og partnere

NKI har et stort nettverk innen utdanning, og vi samarbeider med en rekke anerkjente studiesteder.

NKI er en del av utdanningskonsernet Intendia Group (tidligere Anthon B Nilsen Utdanning AS), en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

MedLearn er et utdanningsselskap innen pleie, omsorg og helse, og som er en del av Intendia Professional AS. 

Berghs er mange år på rad kåret til verdens beste kommunikasjonsskole. Berghs er en av våre samarbeidspartnere i et skandinavisk samarbeidsprosjekt på høyskolenivå.

Bjørknes Privatskole tilbyr undervisning for privatister i de fleste studiespesialiserende fag. Vi samarbeider med Bjørknes Privatskole om flere videregående fag.

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon og representerer over 20 000 virksomheter. Virke jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet.

Ungdomsakademiet (UNAK) har over syv års erfaring, og er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. 

I 23 år har Bilakademiet utdannet bilselgere for det norske markedet. Mange tidligere studenter har i dag stillinger som ledere for bilforhandlere, som salgssjefer og som selgere i bilbedrifter rundt om i Norge.

Økonomiforbundet

Økonomiforbundet er Norges eneste fagforening for regnskapsførere.

NKI samarbeider tett med lokale aktører innen transport og logistikkbransjen i Norge. Se våre samarbeidspartnere med stedbasert lokal oppfølging.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk