Hopp til hovedinnholdet

Nettverk og partnere

NKI Nettstudier har et stort nettverk innen utdanning, og vi samarbeider med en rekke anerkjente studiesteder.

Berghs er mange år på rad kåret til verdens beste kommunikasjonsskole. Berghs er en av våre samarbeidspartnere i et skandinavisk samarbeidsprosjekt på høyskolenivå.

Bjørknes Høyskole har spesialisert seg innenfor områdene medisin, helse og ernæring.

Bjørknes Privatskole tilbyr undervisning for privatister i de fleste studiespesialiserende fag. Vi samarbeider med Bjørknes om hele realfagspakken (matematikk, fysikk, biologi og kjemi).

Hos Treider kan du velge mellom klasseromsundervisning eller nettstudier. Korte utdanninger med gode jobbmuligheter. Dagtid eller kveldstid. 

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon og representerer over 20 000 virksomheter. Virke jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet.

Oslo Edtech Cluster jobber med selskapsutvikling, vekst og internasjonalisering av norsk edtechselskaper og samarbeider med markedsaktører og FoU-miljøer for å utvikle flere norske Edetch-løsninger i verdensklasse. 

Norway Health Tech (tidligere Oslo Medtech) er en helseteknologi klynge som arbeider med å støtte og akselerere utviklingen av nye medtech og E-helse produkter, tjenester og innovative løsninger for det norske og globale helsemarkedet. 

NKI er en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS, en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

Du kan få lokal oppfølging av nettstudiene dine nær sagt over hele landet, takket være våre lokale samarbeidspartnere. Her finner du alt fra klassesamlinger med felles oppstart til personlig og individuell veiledning.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk