Kan vi bli
hva som helst?

Vårt prosjekt handler om å dokumentere og formidle tankene og følelsene rundt hva det vil si å lykkes i et av verdens rikeste land.

Det er ikke feil å ha høye ambisjoner og tydelige mål, men vi er opptatt av at de er satt av riktige grunner. Vi vil at alle tenker og føler godt på hva de virkelig vil, og har de beste forutsetningene for å mestre.

Finn din
studieretning
her

En reunion
er også et møte
med deg selv.

et prosjekt om hva det vil si å lykkes

På en reunion måler man seg selv opp mot andre. Hvem har lyktes med å realisere drømmene sine, og hvem har valgt en helt annen retning? Du møter mennesker du kanskje ikke har sett på mange år, annet enn gjennom glansbildene i sosiale medier.
Det kan være veldig gøy, men litt skummelt også. Vi har valgt å kalle prosjektet vårt for "Prosjekt Reunion" fordi en reunion er å gjøre opp status. Hvor var du, hvor er du og hvordan kom du dit?

VI SIER TIL VÅRE BARN
AT DE KAN BLI HVA SOM HELST!

Frihet og mange valg er fint, men det skaper også stress. Vi krever stadig mer av oss selv, og av hverandre. Samfunnet, familie og venner dytter og presser på.

Norsk arbeidsliv har stort behov for variasjon

Mange bedrifter har et stort behov for kompetanse fra yrkesfag og fagskole. Norge trenger fagutdannede i årene som kommer"

- Kristin Skogen Lund,
Administrerende direktør NHO

En gang i fremtiden vil forventninger, drømmer og ambisjoner møtes i en reunion.

Hva sier de unge om det å lykkes? Vi inviterte en 3. klasse på videregående til å dele sine tanker og følelser knyttet til fremtiden.

Vi synes det er blitt en fin minidokumentar som gir et lite innblikk i hva det vil si å være ung i dag og stå på terskelen til videre utdanning, jobb og karriere.

Tusen takk til klasse 3A ved Fyrstikkalléen skole i Oslo for deres åpenhet, ærlighet og engasjement i denne dokumentaren! Vi håper deres refleksjoner og meninger kan bidra til at flere tenker gjennom sine egne drømmer og ambisjoner for fremtiden. Og kanskje fører det til og med til bedre veivalg for noen.

Vi i NKI er opptatt av at mål og ambisjoner realiseres. Vi har utviklet en rekke gode verktøy og systemer som skal sikre dette. Vi strekker oss langt for at du skal finne det kurset og studieløpet som passer deg og dine ambisjoner best, og at du fullfører.

Det handler jo om å lykkes!

NKI Nettstudier er en fleksibel og tilrettelagt studieform for deg som av ulike grunner ikke kan, eller ønsker, å ta heltidsstudier eller delta i tradisjonell klasseromsundervisning. Vi tilbyr 320 yrkesfaglige kurs.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk