Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Studer det du vil, hvor du vil, når du vil

Nettstudier er en fleksibel studiemåte som lar deg studere hvor du vil - når du vil. Alt du trenger er tilgang til nett og PC - studiene er aldri mer enn et tastetrykk unna. Smart ikke sant?

Våre nettstudier gir deg en unik fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studiene med jobb, reise, førstegangstjeneste, trening og familieliv. Tilpass studiene slik at de passer inn i din hverdag. Hos oss kan du ta fagskoleyrkesrettet utdanning og kursgenerell studiekompetanse, påbygging til studiekompetanse og yrkesfag på videregående skole – alt via nettstudier!

Her finner du alle utdanningene våre

Vi har flere varianter av nettstudier, sånn at du kan velge den studieformen som passer best for deg.

Nettstudier med fleksibel oppstart
De fleste av utdanningene våre, tilbys som fleksible nettstudier. Det betyr at du kan studere hvor du vil, når du vil - i ditt eget tempo. Disse studiene har studiestart hver dag, hele året. Om du søker i dag, kan du komme i gang allerede i morgen! Her finner du nettstudier med fleksibel oppstart.

Nettstudier med fast oppstart
Vi har også nettstudier med fast oppstart to ganger i året. Disse studiene passer for deg som ønsker å følge en fast progresjon, sammen med en nettklasse. Disse studiene har oppstart 2 ganger i året, og neste oppstart er i august 2020. Her finner du ledige studieplasser på nettstudier med fast oppstart.

Nettstudier med samlinger
På nettstudier med samlinger, foregår studiene i hovedsak via nettstudier, men med noen fysiske samlinger. Disse studiene følger en fast progresjon og har oppstart to ganger i året. Dette er et godt alternativ for deg som liker friheten ved nettstudier, men samtidig vil ha støtte fra en lærer og en klasse. Høres dette ut som et godt valg for deg? Her finner du ledige studieplasser på nettstudier med samlinger.

Veiledning underveis
Det at du er nettstudent, betyr ikke at du er overlatt til deg selv. Hos oss får du personlig oppfølging og hjelp – når du trenger det. Du får en lærer som følger deg gjennom hele studietiden ved å gi deg tilbakemelding på innsendingsoppgaver. I tillegg får du en egen studieleder, som hjelper deg med praktiske spørsmål rundt studiet, og som gir deg veiledning og følger deg opp når du trenger det.

Hva med det sosiale?
Er du redd for at livet som nettstudent er en ensom tilværelse? Det er det ikke! Du har mange muligheter for å samarbeide med andre, og danne deg et faglig og sosialt nettverk i nettskolen vår. Det er stor sannsynlighet for at du finner andre studenter som er pålogget samtidig som deg, og ofte kan de være til stor hjelp dersom du står fast.  

Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg gjerne på veien videre.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk