For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Den digitale arbeidsplassen

Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Studietilgang:
3 måneder
Innsendinger:
1 stk
Pris:
kr 6 500,-
Ekskl. bøker
Utdanningsnivå:
Kurs
Oppstart:
Start når du vil
Innsendinger:
1 stk
Studietilgang:
3 måneder
Pris: (Ekskl. bøker)
kr 6 500,-

Bli en fremoverlent digital leder. Kurset gir deg kunnskap og verktøy for å motivere og ivareta ansatte som jobber online. Passer for ledere og for alle som ønsker gode verktøy og kunnskap om det å jobbe optimalt i en hybrid arbeidshverdag.

Bli en fremoverlent digital leder 

Dette kurset er et praktisk kurs for deg som ønsker kunnskap og verktøy som behøves for å gå fra å være en såkalt "kontorleder" til en fremoverrettet virtuell leder. 

Er det noe vi vet, så er det at vi ikke kan overføre den fysiske arbeidshverdagen inn i digitale flater. Kurset har som formål å gjøre deg som leder for mindre og større teams, bedrifter og organisasjoner klar for å jobbe med mennesker online. Vi skal jobbe med verktøy som kan brukes for å drive frem prosesser- og oppgaver som motiverer og ivaretar de ansatte når de er på hjemmekontor. Og ikke minst vil du få kunnskap og kompetanse til å løse utfordringer som kan oppstå når vi ikke sitter sammen og jobber. 

Kurs i digitale verktøy

Vi vil ta deg gjennom rammeverk for å jobbe effektivt som et team, hvordan man skal sette opp møter og workshops, samt retningslinjer som burde gjelde for alle for et mest mulig optimalisert og bra arbeidsmiljø i en online situasjon. Vi vil også se på utfordringer, gi konkrete råd og verktøy som kan brukes i de fleste situasjoner, både for å optimalisere individene og teamet generelt. 

Hvem passer Den digitale arbeidsplassen for?

  • For deg som ønsker å blir en bedre digital leder
  • For alle som jobber i et remote team
  • For alle som ønsker gode verktøy og kunnskap om det å jobbe optimalt i en hybrid arbeidshverdag

 

Hvordan vil fremtidens arbeidsplasser se ut? Vil organisasjoner som krever fysisk oppmøte på kontoret, tape kampen om de flinkeste medarbeiderne? Vil muligheten for å jobbe remote bli et minimumskrav for å oppfattes som en attraktiv arbeidsplass? 

Kurset har som formål å gjøre deg som leder for mindre og større teams, bedrifter og organisasjoner klar for å jobbe med mennesker online. Hvordan lede andre handler også om å kunne lede seg selv. I to studieenheter skal du lære mer om teorien rundt selvledelse.

Studietimer:
125

Dette kurset tilbys som nettstudium med fleksibel oppstart. Studietiden er beregnet som deltid, slik at du kan studere ved siden av jobb. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo innenfor den studietiden du har tilgjengelig. 

I nettskolen finner du lesestoff, aktuelle lenker, forskjellige læringsaktiviteter og en innleveringsoppgave. Et variert interaktivt innhold som bidrar til læring og refleksjon. I emnet er det tilknyttet en faglærer og en rådgiver studentstøtte, som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha i studietiden. Innsendingsoppgaven leverer du i nettskolen, og du vil fra læreren få faglig tilbakemelding, veiledning og råd i læringsprosessen. 

Når innsendingsoppgaven er godkjent, er kurset gjennomført og bestått. Du kan deretter kontakte rådgiver studentstøtte for å få utstedt et kursbevis. 

Dette kurset gjør deg bedre skikket til å jobbe som digital leder. Kurset passer også for alle som jobber i et remote team og som ønsker gode verktøy og kunnskap om det å jobbe optimalt når vi jobber digitalt.

Ingen formelle opptakskrav. 

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

    Fjernledelse - Fred, frihet og ensomhet?, Molstad, Marianne og Espeli, Ann K. Gyldendal 2020. ISBN: 9788205500211