For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Naturfag for elektro og datateknologi NAT1009

Utdanningsnivå:
Yrkesfag på videregående skole
Pris:
kr 3 800,-
Ekskl. bøker
Studietid:
6 måneder
Gjennomføring:
Nettstudier med fleksibel oppstart
Nettstudier med fleksibel oppstart

Naturfag for elektro og datateknologi, er beregnet på studenter som ønsker å fullføre elektro og datateknologi Vg1 i den videregående skolen. Kurset er utviklet og oppdatert etter fagfornyelsen og ny læreplan LK20.

Kurset forbereder deg til muntlig-praktisk eksamen i naturfag, og inneholder videoforelesninger, lesestoff, demonstrasjoner av forsøk, teoretiske og praktiske oppgaver samt tester og innsendingsoppgaver.

Er du usikker på hva du trenger av fag, sjekk med opplæringsetaten i fylket ditt eller din tidligere videregående skole.

Etter fullført Elektro og datateknologi Vg1 kan du fortsette på Elenergi og ekom Vg2 hos oss. Dette er et kurs vi utvikler etter ny læreplan.

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du leser mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Muntlig-praktisk privatisteksamen. 


Her finner du all informasjon om eksamen.

  • Senit YF, elektro og datateknologiISBN: 9788205418226

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Relaterte studier