Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Ta fagbrev som yrkessjåfør!

I samarbeid med NKI Nettstudier har Bring Linehaul gitt sine ansatte mulighet til å ta fagbrev som yrkessjåfør. Opplegget er lagt opp slik at det er en kombinasjon av nettstudier og samlinger med lærer.

Det er tre samlinger spredt utover utdanningsløpet på 12 måneder før praksiskandidatene går opp til eksamen. Fagbrev gir yrkessjåfører økt kompetanse, høyere lønn og åpner for flere jobbmuligheter innen transportbransjen.

Fagbrev som yrkessjåfør er utdanningen for deg som ønsker å ta fagbrev, og som har lang arbeidserfaring innen yrket. Det stilles stadig større kompetansekrav til gods-og persontransport, og fagbrev åpner for flere jobbmuligheter innen transportbransjen.

Som yrkessjåfør har du krav på deg til samarbeidsevne, nøyaktighet, serviceinnstilling og evne til å planlegge din egen arbeidsdag. Et moderne samfunn er helt avhengig av transport av personer og gods, og det kommer stadig økte kompetansekrav til yrkessjåføren.

Ønsker du å ta yrkesfag kan du kontakte fylkeskommunen og få vurdert din realkompetanse, for eventuelt å få fritak fra noen fag. Fagbrev krever Vg1+Vg2+minimum 2 års læretid. Har du mer enn fem års relevant praksis, er du praksiskandidat, og kan gå opp til fagprøve uten å ta det ordinære skoleløpet.

Klikk her for påmelding og mer informasjon om yrkessjåfør

Nettstudier er et godt alternativ til tradisjonell utdanning, og gir deg friheten til å studere når du vil, hvor du vil, i ditt eget tempo. Samtidig får du hjelp og personlig oppfølging underveis, og du velger selv hvor sosial og aktiv du ønsker å være på vår nettskole. Dette gir deg en unik fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studier med jobb, reise og familieliv.

Noen tilbakemeldinger fra våre kunder:

"Ved å ta fagbrev som yrkessjåfør på nett, har dette gitt meg fleksibiliteten til å studere i min egen tempo i disse hektiske hverdagene"

"Det mest positive med å studere på nett er ro ved å sitte hjemme med oppgaver og innlevere når det passer meg"

"Jeg kan når som helst gjøre oppgaver i fred og ro og nettlæreren min har vært meget dyktig mtp veiledning og oppfølging"

"Et fagbrev er for å sikre jobben min og ikke minst forbedre lønnen. Fint med å ta dette på nett, kombinert med samling"

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk