Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Fagtekniker Digitalisering og automasjon for elektrikere

Januar 2020 starter vi fagskoleutdanningen, Fagtekniker Digitalisering og automasjon. Utdanningen er et samarbeid mellom NKI og KRM. 

Dette er en praktisk fagskoleutdanning for deg som trenger å forstå hvordan styre- og kontrollsystemer fungerer. Du lærer hvordan man kan hente informasjon ut av systemene, kombinere dette med dedikerte sensorer og bruke denne informasjonen til å digitalisere prediktivt vedlikehold. Siden du allerede har god kompetanse innen elektro, får du en grunnleggende innføring i hydraulikk for å forstå hvordan kontroll og styresystemer kan brukes i hydrauliske anlegg.

De praktiske fagene tar du hos KRM. De teoretiske fagene tar du hos oss – via nettstudier. Vi har lagt opp utdanningen slik de teoretiske nettkursene blir en fortsettelse av de praktiske kursene. I nettskolen jobber du videre med relevante spørsmål og problemstillinger.

Studiet starter med en grunnleggende mekanisk innføring på hydraulisk utstyr og deretter et generelt løp innen PLS, digitalisering og prediktivt vedlikehold. 

Utdanningen er akkreditert av NOKUT – noe som gjør at du kan søke om lån og stipend i Lånekassen. Bestått utdanning gir deg yrkestittelen Fagtekniker Digitalisering og automasjon.

Interessert? Meld inn din interesse til: post@nki.no.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk