For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Etter- og videreutdanning

Kompetansen næringslivet er på jakt etter

I mange bransjer er det behov for faglig påfyll etter noen år i arbeidslivet. I følge ferske tall fra NHO vil over 80% av norske bedrifter videreutdanne egne ansatte. Derfor jobber vi kontinuerlig med å skreddersy nettstudier og kurs som gir deg den kunnskapen næringslivet er på jakt etter, se nettkursene her.

Våre nettkurs passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter. Mange av de som tar videreutdanning får tildelt nye og mer interessante arbeidsoppgaver. Med etterutdanning sitter du også tryggere ved omstillinger og oppsigelser. Ønsker du å gå i en ny retning ved omskolering, kan kompetansehevende kurs være en god start på en spennende karriere. 

Med en fleksibel nettbasert videreutdanning kan du studere i ditt eget tempo, når det passer deg - og ved siden av en hektisk hverdag med jobb, familieliv eller annet. 

Noen av våre mest populære nettkurs for etter- og videreutdanning:

Den digitale arbeidsplassen - Dette kurset gir deg kunnskap og verktøy til å gå fra å være en såkalt "kontorleder" til å bli en fremoverlent digital leder. 

Mangfold og inkludering - 5 stp. Lær hva mangfoldsledelse er og hvilken betydning det har for praktisk ledelse. Få kunnskap om at inkludering og tilrettelegging bedrer arbeidsmiljøet og produksjonen. 

Målrettet prosjektstyring - Egner seg for alle typer prosjekter; omstillingsprosjekter som krever adferdsendring, produktutviklingsprosjekter som fordrer kreativitet, og komplekse teknologiprosjekter.

Organisasjon og ledelse - 5.stp. Lær om hvordan ledelsen i en virksomhet organiserer og tilrettelegger arbeidsplassen. Det drøftes ulike organisasjonsformer og hvordan disse påvirker organisasjonens funksjon.

Organisasjonspsykologi - Kurset har særlig fokus på hvordan mennesker påvirker og påvirkes av det organisasjonsmessige samspill. Gruppeprosesser, konfliktløsning og samarbeidsprosesser er sentrale temaer i kurset.

Rekruttering og utvelgelse i praksis fra A-Å (DNV-GL godkjent) - Kurset omfatter hele ansettelsesprosessen fra A-Å, og inneholder verktøy, maler og hjelpemidler ved rekruttering. 

Gratis studierådgivning 

Trenger du hjelp til å finne en utdanning som passer deg? Ta kontakt med en av våre studierådgivere i skjemaet under eller ring oss på 67 58 88 00! 

Gratis studierådgivning