For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!

Yrkesrettet utdanning og kurs

Vi tilbyr en rekke yrkesrettede utdanninger og kurs som hjelper deg med å komme raskt ut i jobb. Disse nettstudiene passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter.

Praktiske og aktuelle utdanninger og kurs

I mange bransjer er det behov for faglig påfyll etter noen år i arbeidslivet. Derfor jobber vi hele tiden med å skreddersy nettstudier og kurs som gir deg den kunnskapen næringslivet er på jakt etter. 

Få et karriereløft

Yrkesrettet utdanning gjør deg både tryggere i den jobben du har i dag, og gjør deg kvalifisert for mer utfordrende arbeidsoppgaver. Ønsker du å gå i en ny retning, kan yrkesrettet utdanning være en god start på en spennende karriere. Mange av de som tar etterutdanning, får tildelt nye og mer interessante arbeidsoppgaver med mer ansvar etter fullførte studier. Med videreutdanning sitter du også tryggere ved omstillinger og oppsigelser.

Våre yrkesrettede utdanninger og kurs krever ingen formelle forkunnskaper, og du får raskt praktiske ferdigheter som gir deg et løft og kanskje gjør deg sulten på mer?