Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Høyskole

Årsstudium idrettspsykologi

Mange barn, unge og voksne er opptatt av idrett, og vi vet at fysisk aktivitet er positivt både for ens fysiske og psykiske helse. I dag er de fleste enige om at i tillegg til ferdighetene innen idretten man holder på med, påvirker også mentale prosesser ens prestasjoner på idrettsbanen. 

Når du søker vil du bli sendt videre til Bjørknes Høyskole og skolen vil behandle søknaden din fortløpende. Dersom du får tilbud om studieplass og takker ja, blir du registrert som student ved Bjørknes Høyskole og du vil få nødvendig studieinformasjon

Studiepoeng

60

Studietid

Lånekasse­godkjent

Høyskole

Årsstudium idrettspsykologi

Kr 81 800,-

Beskrivelse

Idrettspsykologi handler altså på den ene siden om hvordan psykologiske prosesser påvirker våre idrettslige prestasjoner, på den andre siden om hvordan idrett påvirker vår psykiske helse. .

I tillegg til en grunnleggende innføring idrettspsykologi vil man også få en innføring i grunnleggende kommunikasjonsferdigheter, som er viktig for å tilrettelegge for endring gjennom samtale. Videre vil man lære om hvordan disse ferdighetene kan brukes i en mer idrettspsykologisk kontekst og i mental trening, og få verktøy som en kan ta med seg i arbeidet med idrettsutøvere på alle nivåer.

Obligatoriske emner

Idrettspsykologi Studiepoeng: 60

Emnet under planlegging. Mer info kommer. 

Mer informasjon

Pris

Du kan velge mellom betaling hvert semester eller hver måned.

Dette velger du ved første gangs innlogging i nettplattformen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du leser mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk