Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Høyskole

Anatomi og fysiologi (GERN1100)

Anatomi og fysiologi gir deg studiepoeng fra Bjørknes Høyskole. Studiet gir deg grunnleggende kunnskap i anatomi og fysiologi. Det passer både for deg som allerede jobber med helserelaterte fag, og deg som ønsker en jobb innen helsevesenet. Du lærer hvordan kroppen er bygd opp, fra den enkelte celle til store organsystemene, og om hvordan kroppen fungerer. Utdanningen er egnet for deg som jobber med og er opptatt av kropp, trening og helse.

Når du søker vil du bli sendt videre til Bjørknes Høyskole og skolen vil behandle søknaden din fortløpende. Dersom du får tilbud om studieplass og takker ja, blir du registrert som student ved Bjørknes Høyskole og du vil få nødvendig studieinformasjon.

Studiepoeng

10

Lånekasse­godkjent

Høyskole

Anatomi og fysiologi (GERN1100)

Kr 15 400,-

Ekskl. eksamensavgift og bøker.

Beskrivelse

Fullført kurs og bestått eksamen gir 10 studiepoeng fra Bjørknes Høyskole. Anatomi og fysiologi (10 sp)  kan inngå i halvårsenheten medisinsk grunnstudium.

Obligatoriske emner

Anatomi og fysiologi Studiepoeng: 10

Anatomi og fysiologi passer for deg som allerede arbeider innenfor helsevesenet og for deg som arbeider med eller er opptatt av helse, kosthold og trening. Studiet er relevant for deg som arbeider med helserelaterte fag som bibliotekar, personlig trener, journalist eller lærer.

Mer informasjon

Pris

Du kan velge mellom betaling hvert semester eller hver måned.

Dette velger du ved første gangs innlogging i nettplattformen.

Denne utdanningen er godkjent for å søke lån og stipend i Lånekassen, men du kan ikke ta forbehold om støtte når du søker. Derfor bør du sjekke at du er støtteberettiget hos Lånekassen før du søker. Her kan du leser mer om hvordan du søker Lån og stipend i Lånekassen.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Eksamen

Eksamen arrangeres av Bjørknes Høyskole. Det er ingen eksamensavgift ved ordinær eksamen. Eksamen er nettbasert og avholdes tre ganger i året.

All informasjon om eksamen.

Pris eksamen

  • 1 eksamen á kr 0,-

Studiemateriell

Ved kjøp av studier eller kurs får du kjøpt bokpakken hos haugenbok.no ved å klikke her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk