Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Søk i dag, start i morgen

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Barnehageassistent

Denne utdanningen gir deg kunnskap om barns lek, kultur og sosiale kompetanse. Lær om din pedagogiske rolle i sosialiseringsprosessen og hvordan du legger til rette for barns utvikling gjennom lek og læring. Etter endt utdanning kan du søke arbeid i barnehage og i skolefritidsordningen.

Innsendinger

9

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Barnehageassistent

Kr 14 200,-

Beskrivelse

Barnehageassistent er en yrkesrettet utdanning som gir deg kompetanse til å være med i planlegging og gjennomføring av det pedagogiske arbeidet med barn, enkeltvis eller i grupper. Du lærer om hvordan det skapende og utforskende barnet lærer gjennom egen utforskning, estetiske opplevelser, sansing og naturopplevelser.

Få også kunnskap om barnehagen som institusjon, relevante lover og regler, og din rolle som assistent i samarbeid med foreldre og øvrig personale i barnehagen.

Obligatoriske emner

Barnehagen

Å arbeide i en barnehage kan by på mange spennende utfordringer, og ikke minst – mange gleder. Gjennom dette kurset er målet at du skal tilegne deg kunnskaper, ferdigheter og holdninger som du kan ha nytte av i ditt arbeid med barn.

Det lekende barnet

Du vil tilegne deg kompetanse, kunnskaper, ferdigheter og holdninger som du vil ha nytte av i ditt arbeid med barn.

Det skapende barnet

Å arbeide i en barnehage kan by på mange spennende utfordringer, og ikke minst – mange gleder. Målet for dette kurset er at du skal tilegne deg kunnskaper, ferdigheter og holdninger som du kan ha nytte av i ditt arbeid med barn.

Mer informasjon

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav

Eksamen

Kurset har ikke eksamen.

Studiemateriell

Boken "Assistent i Barnehagen", kan bestilles hos Skaff. Klikk her

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk