Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Søk i dag, start i morgen

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Bilselger

I dette kurset lærer du alt du trenger, både teori og praksis, for å bli en profesjonell bilselger. Kurset holdes i samarbeid med Bilakademiet.

Neste oppstart er 24. mars 2021. Meld deg på i dag!

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

Bilselger

Kr 35 850,-

Beskrivelse

I 2018 inngikk vi et samarbeid med Bilakademiet med målsetning om å utdanne fremtidens bilselgere. Resultatet av samarbeidet er et nettbasert kurs med samlinger som lærer deg alt du trenger, både i teori og praksis, for å bli en profesjonell bilselger. 

Bilakademiet har et tett samarbeid med bilforhandlere over hele Norge, og har siden 1995 utdannet bilselgere for det norske markedet.

Kurset går igjennom hele salgsprosessen fra start til mål. Hvordan man tar imot en kunde, hvordan man avklarer kundens behov og hvordan man praktiserer forskjellige avslutningsteknikker. I tillegg til salgsprosessen går vi også igjennom relevante temaer innen økonomi, Kjøpsloven og teknologi.

Neste oppstart er i 24. mars 2021. Meld deg på i dag!

Emner

Salg og kundebehandling

Kurset salg og kundebehandling går grundig gjennom hele kundereisen.

Økonomi/finans og bilforsikring

Økonomisk rådgivning er en viktig del av det å være bilselger. Kurset Økonomi, finans og bilforsikring gir en innføring i økonomisk rådgiving slik at du får den kunnskapen du trenger når du skal gi kundene dine råd knyttet til finansiering av bil.

Markedsføring

Kurset markedsføring gir en grunnleggende innføring i hvordan ulike markedsføringsprinsipper fungerer, samt hvilken muligheter disse kan gi. Hovedfokus vil ligge på digitale flater og sosiale medier.

Teknologi

Kurset teknologi en innføring i hvilke bilmerker og biltyper som dominerer det norske markedet. Gjennom kurset vil de største bilprodusentenes teknologi gjennomgås. I løpet av kurset vil studenter få besøk av et knippe bilimportører.

Rettslære og kjøpsloven

Kurset Rettslære og kjøpsloven gir en grunnleggende innføring i kjøpsloven og forskjellige utfordringer man kan møte som bilselger.

Etikk

Kurset Etikk fokuserer på å øke troverdigheten og bilselgeryrkets status

Mer informasjon

Karrieremuligheter

Bilakademiet har siden oppstart i 1995 utdannet i overkant av 2300 bilselgere i Norge. Mange av disse er i dag dyktige selgere, salgssjefer eller daglige ledere hos ulike bilforhandlere rundt omkring i landet.

Bilsalget i Norge vokser stadig, og med et spennende marked i endring byr dette på veldig mange muligheter. Behovet for dyktige fremoverlente bilselgere er derfor stort, og mange bilforhandlere setter nå som krav at nye bilselgere skal ha bakgrunn fra læreinstanser som Bilakademiet.

Samarbeids­partnere

Bilakademiet

Pris

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Ingen formell opptakskrav

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk