Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning/ kurs

E-postmarkedsføring

E-postmarkedsføring er en pakke videokurs laget spesielt for deg som ønsker å lære hvordan man designer og sender ut vakre nyhetsbrev ved hjelp av Mailchimp, verdens mest brukte e-postmarkedsføringsverktøy.

Du lærer å lage et profesjonelt påmeldingsskjema, designe en nyhetsbrevmal som gjenspeiler bedriftens grafiske profil, sende ut nyhetsbrev, ta i bruk automatisering og veldig mye mer.

Innsendinger

2

Studietid

Yrkesrettet utdanning/ kurs

E-postmarkedsføring

Kr 3 000,-

Emner

Kurset er videobasert og holdes på norsk.

Programvare er ikke inkludert i prisen.

Obligatorisk

Mailchimp: grunnleggende (2017)

Mailchimp er et markedsledende og brukervennlig verktøy for e-postmarkedsføring. Mailchimp gjør det utrolig enkelt å lage og sende ut nyhetsbrev til kunder. Firmaet ble grunnlagt i 2001 og brukes av 14 millioner mennesker og bedrifter. Verktøyet er gratis å bruke så lenge under 2000 personer abonnerer på nyhetsbrevet ditt.

Mailchimp: marketing automation

Marketing Automation handler om å effektivisere, automatisere og personalisere e-postmarkedsføring. Marketing Automation gjør det mulig å sende ut nyhetsbrev automatisk til abonnentene dine basert på handlene de har gjennomført på nettsiden din. Kursinstruktør Espen Faugstad vil lære deg hvordan man kommer i gang med Marketing Automation ved hjelp av e-postmarkedsføringssystemet Mailchimp.

Mer informasjon

Finansiering

Du kan velge mellom kortbetaling, faktura på totalbeløpet, avdragsordning eller annen betaler. Dette velger du i bestillingen.

Opptakskrav

Eksamen

Studiet avsluttes med en obligatorisk innsendingsoppgave.

All informasjon om eksamen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk